AT webdesign
Image default
Particuliere dienstverlening

Isoleer met hout-aluminium- kozijnen, of met een passiefhuis kozijn

Met nieuwe aluminium kozijnen met hout of een passiefhuis kozijn kunt u de isolering van uw woning of bedrijfsgebouw enorm verbeteren. Dat maakt het een aantrekkelijke optie voor diegenen die een renovatie moeten overwegen. Maar ook voor particulieren of zakelijke eigenaren met een hoge energierekening is het de overweging waard om te investeren in een nieuw kozijn. In veel woningen is dit het punt waarop de meeste warmte ontsnapt. Een nieuw isolerend kozijn van Pladeko Ramen en Deuren is dan ook een slimme investering.

Verbeter de isolering met een passiefhuis kozijn

Of het nu gaat om een particuliere woning of om een groot bedrijfspand, energiebesparende maatregelen zijn een uitgelezen manier om geld te besparen. Een investering die u nu doet, betaalt zich in de loop der jaren vanzelf terug. In de tussentijd geniet u bovendien van een comfortabele, warme leefomgeving, met sfeervolle kozijnen die uw inrichting complimenteren.

Nieuwe aluminium kozijnen met hout

De kozijnen die u op dit moment op de markt vindt, zijn vele malen beter dan de oude exemplaren die u waarschijnlijk in uw woning of bedrijfspand heeft. Dankzij de slimme constructie met hout en aluminium, hebben de kozijnen nauwelijks onderhoud nodig: van binnen prachtig hout, van buiten stevig aluminium. De driedubbele beglazing van hout-en-aluminium- kozijnen is perfect isolerend, en zorgt ervoor dat er nauwelijks warmte kan ontsnappen.

Het passiefhuis kozijn: bespaar op energiekosten

Een “passief huis” is een huis dat geheel is afgestemd op het besparen van energie en het vasthouden van warmte. Dankzij een slim totaalconcept is de besparing immens: een passief huis verbruikt tot wel tien keer minder energie voor verwarming dan een gemiddelde woning. Een passiefhuis kozijn is er helemaal op toegespitst om de warmte geen enkele kans te geven om te ontsnappen. In de showroom van Pladeko Ramen en Deuren kunt u meer informatie vinden over het milieuvriendelijke huis van de toekomst.