AT webdesign
Image default
Aanbiedingen

Kunstgras: jarenlang een prachtig gazon

Een gazon is een zeer waardevolle toevoeging aan jouw tuin. Je kunt er heerlijk ontspannen en de kinderen kunnen er lekker spelen. Bij de aanleg van je nieuwe gazon heb je de keuze uit echt gras of kunstgras. Echt gras heeft zo z’n eigen charme, maar kunstgras heeft veel voordelen. Wat deze voordelen zijn, vertellen we je hier.

Altijd een mooi groen gazon

Met kunstgras heb je altijd een mooi groen gazon, dat amper van echt te onderscheiden is. Tegenwoordig is de kwaliteit van veel kunstgras zo goed, dat het eruit ziet alsof je echt gras in je tuin hebt liggen. Een groot voordeel van kunstgras is echter dat het er altijd mooi groen uitziet en dat je er weinig onderhoud aan hebt. Grasmaaien is niet meer nodig, net zoals besproeien, bemesten en verticuteren. Je hebt geen last meer van kale plekken, mos of lelijke plekken door bijvoorbeeld een zwembadje dat iets te lang heeft gestaan. In plaats van veel bezig zijn met onderhoud, houd je dus extra tijd over om daadwerkelijk te genieten van jouw tuin. Kunstgras is in aanschaf iets duurder, maar door het weinige onderhoud heb je dit al snel weer terugverdiend.

Ideaal voor het hele gezin

Kunstgras is ook erg ideaal als je kinderen hebt die graag op het gazon spelen. Je gazon is altijd mooi groen, maar geeft niet af op de kleren van je kinderen. Ook modderschoenen zijn verleden tijd en speeltoestellen veroorzaken geen blijvende lelijke plekken meer. Ook als je een hond hebt is kunstgras een uitkomst. Het materiaal is sterk, gaat lang mee en is eenvoudig schoon te maken. Met wat water en sop kun je ‘ongelukjes’ eenvoudig opruimen. Tegenwoordig voelt kunstgras lekker zacht aan en onkruid komt er niet makkelijk doorheen. Dit maakt het fijn voor alle leden van het gezin.

Handig tegen hooikoorts

Een grasveld kan voor een hooikoortspatiënt voor behoorlijk wat niesbuien zorgen. Met kunstgras is dat probleem opgelost. Zo kun je ook tijdens het hooikoortsseizoen heerlijk buiten zitten, zonder dat je elke twee minuten moet niezen of last hebt van traanogen.

Een langdurige oplossing voor jouw gazon

Kunstgras kopen van goede kwaliteit gaat lang mee, soms wel tot 25 jaar. Het is dus even een investering, maar je zult er daarna erg lang van kunnen genieten. Een prachtig gazon, voor vele jaren, waar jij en je gezin optimaal van kunnen genieten.

https://www.kunstgrasdirect.nl/