AT webdesign
Image default
Dienstverlening

Milieuvriendelijke snijbloemen van de groothandel

Voor milieuvriendelijke snijbloemen voor uw groothandel kunt u eens kijken bij Van de Werken Lisianthuskwekerij B.V. Deze kwekerij kweekt mooie snijbloemen van goede kwaliteit. De bloemen worden op een maatschappelijk verantwoorde manier gekweekt. Van de Werken is lid van het Milieu Programma Sierteelt, wat betekent dat ze maatregelen nemen om het milieu te besparen. Het telen van snijbloemen hoeft niet schadelijk te zijn voor het milieu. Met speciaal transport zorgt Van de Werken er bovendien voor dat de snijbloemen vers aankomen bij diverse groothandels.

Kwaliteit staat voorop

Het transport gebeurt dagelijks met vrachtwagens van de kwekerij. De vrachtwagens zijn speciaal geconditioneerd zodat ze een ideale atmosfeer hebben voor de snijbloemen. Hoe ver de wagen ook moet rijden, de bloemen blijven vers en van goede kwaliteit. Wanneer ze bij een groothandel aankomen, zijn ze nog perfect om bijvoorbeeld in een boeket te stoppen. Van de Werken garandeert dus zowel milieuvriendelijkheid als kwaliteit. Bovendien is de levertijd kort. 

De snijbloemen van de kwekerij

De snijbloem die de kwekerij verkoopt, is de lisianthus. Dit is een enkelbloemige snijbloem die in diverse kleuren bestaat. Het is een charmante bloem die goed in boeketten past, zowel mono- als gecombineerde boeketten. Kleuren zoals Piccolo Violet, Claire Light Pink en Excaliber White zijn beschikbaar. Elke kleur is prachtig. De bloemen groeien allemaal gedurende een aantal weken in een kas, waar ze allemaal genoeg ruimte krijgen. Als ze klaar zijn met groeien, kunnen ze getransporteerd worden.

Bestel uw gewenste bloemen eenvoudig

Van de Werken levert bij verschillende groothandels: Flora Holland in Aalsmeer bijvoorbeeld, en het Plantion in Ede. Als u interesse heeft, kan de kwekerij ook bij u snijbloemen leveren. U kunt makkelijk contact opnemen met Van de Werken om snijbloemen voor uw groothandel te bestellen, om vragen te stellen of om informatie op te vragen. De medewerkers helpen u graag. 

https://vdwerkenlisianthus.nl/