AT webdesign
Image default
Woning en Tuin

Pallet kussens voor jouw terras

Meubels gemaakt van pallets zijn een echte opkomende trend. Zo is het mogelijk om hier tafels, bedden, banken en nog veel meer meubilair van te maken. Tuinmeubels die gemaakt zijn van pallets zijn er in veel soorten en maten. Hierbij kun je denken aan stoelen, banken en tafels. Een goed palletkussen is dan ook van groot belang, hierdoor voorkom je dat alles gaat schuiven en dat het complete plaatje klopt. Pallets zijn een relatief harde ondergrond in vergelijking met ander meubilair. Vandaar dat er speciale pallet kussens zijn om toch comfortabel te zitten en te genieten van deze unieke uitstraling. Deze kussens zijn in veel verschillende soorten verkrijgbaar en perfect om jouw terras de uitstraling te geven die je wenst.

Het verschil tussen palletkussens en stoelkussens

De kussens die worden gebruikt voor palletmeubilair zijn doorgaans een stuk dikker dan normale stoelkussens. Normale stoelkussens zijn ongeveer 5 centimeter dik, waartegen palletkussens ongeveer 15 centimeter dik zijn. Hierdoor kun je lekker lang en comfortabel zitten om jouw lounge set. Verder hebben palletkussens een andere afmeting, ze zijn een stuk groter dan normale stoelkussens. Hierdoor zijn deze kussens een perfecte optie om een bank mee op te vullen.

Oneindige mogelijkheden met palletkussens

Je wilt jouw terras natuurlijk wel een persoonlijk tintje geven. Met palletkussens ben je hiervoor aan het juiste adres. Je hebt namelijk de keuze uit heel veel verschillende kleuren. Kies voor kleurvolle palletkussens als je graag een kleurrijk terras wilt. Of ben je meer van een stoere uitstraling? Hiervoor zijn robuuste kleuren zeer geschikt, zoals grijs of zwart. Met robuuste kleuren is het ook leuk om contrasten toe te voegen door gekleurde dekens of kussentjes toe te voegen.

Naast dat er veel te variëren valt met de kleuren, zijn er ook nog verschillende uitvoeringen. Welke stof wordt gebruikt heeft namelijk ook veel invloed op de uitstraling. Er zijn een aantal uitvoeringen mogelijk. Zo zijn er kussens met een zeer strakke uitvoering. Hierbij zit de stof keurig vastgetrokken over het kussen heen, wat zorgt voor een klassieke en trendy uiterlijk. Wil je liever een meer landelijke uitvoering? Dan is een geplooide stof ook zeer geschikt. Deze keuzes zijn natuurlijk helemaal afhankelijk van jouw voorkeuren.

https://www.palletdeal.nl/product-categorie/pallet-meubels/pallet-kussens/