AT webdesign
Image default
Aanbiedingen

Shop een heerlijke bakmix in deze vrolijke koekjeswebshop

Ben jij fan van koekjes en sta jij graag in de keuken? Breng dan eens een bezoek aan de koekjeswebshop Dapeppa. Deze webwinkel staat bekend om de vrolijkste bakmixen van het land. Er zijn mixen voor verschillende soorten koekjes te koop. Heb je liever zin in een andere lekkernij? Dan behoort die ook zeker tot de mogelijkheden. Bovendien geniet je ook buiten Nederland van de heerlijkheden. De webshop verzendt namelijk naar alle EU-landen en Noorwegen en Zwitserland. Zo kun je ook vrienden en familieleden in het buitenland een plezier doen met een lekkere bakmix. Wat is er nou een leuker cadeau dan een vrolijke mix om mee te bakken?

Kies het bakpakket dat jou het meest aanspreekt en ga aan de slag in de keuken

Als je van zoetigheden houdt, dan past deze koekjeswebshop helemaal bij jou! Zo zijn er bakmixen voor speculaascake en lemoncake, maar ook voor brownies en appeltaart. Bekijk vooral het assortiment met bakmixen en kies de mix uit die jou het lekkerst lijkt. Houd je meer van hartige tussendoortjes? Ook dan slaag jij gegarandeerd bij Dapeppa. Kies voor de bierbroodmix of ga voor de mix voor Italiaans brood. Elke mix komt met een recept, zodat het een eitje wordt voor jou om te bakken! In de herfst en winter ga je lekker aan de gang met gingerbread cookies, zodat je deze heerlijke kerstkoekjes in de kerstboom kunt ophangen.

Sla je slag in de webshop en geniet van de smakelijkste creaties uit je keuken

Welke bakmix je ook koopt in deze koekjeswebshop, je zult gegarandeerd genieten van het resultaat dat uit je oven komt. Verzendingen boven de € 30,- worden gratis verzonden in Nederland, België en Duitsland. Heb je vragen over de producten en bijvoorbeeld de aanwezige allergenen? Neem dan contact op met de webshop. De vrolijke medewerkers staan je graag te woord.