AT webdesign
Image default
Internet marketing

Soorten Instagram-accounts

the best marketing books

Instagram heeft zichzelf bewezen als een platform om zaken te doen. Veel bedrijven hebben zichzelf gepromoot met behulp van dit sociale netwerk.

Instagram, als sociaal platform, is de pagina’s met gewone foto’s al lang ontgroeid. Nee, dit is natuurlijk ieders keuze, iemand is erg geïnteresseerd in het observeren van het dagelijkse leven van andere mensen. Maar nu worden niet alle soorten accounts aangemaakt: persoonlijke pagina’s, winkels, uitgaanscafés, themagroepen en nog veel meer. Maar tussen alle diversiteit is het heel goed mogelijk om goed geld te verdienen op een Instagram-account. Maar hiervoor moet je in de details van het sociale netwerk duiken en begrijpen hoe het zou moeten werken.

Welke accounts zijn er?

Persoonlijke blog.

In dit geval deelt de blogger zijn leven. Hij stelt zijn familie, huis en persoonlijke leven in het openbaar. Deel uw mening over verschillende kwesties. Over het algemeen praat je daarover op het gebied van brede kansen, wat je wilt. In dit geval kunnen inkomsten van de pagina worden verkregen door middel van advertenties of samenwerking met allerlei merken. U wordt interessant voor adverteerders wanneer u een aanzienlijk aantal abonnees krijgt voor wie u een autoriteit wordt.

Blog van een expert.

In eenvoudige bewoordingen promoot u uw naam op een specifiek gebied waarin u een expert bent. U deelt uw mening over een specifiek onderwerp. Stel dat een psycholoog een blog maakt waarin hij zich bezighoudt met psychologische kwesties, urgente problemen bespreekt binnen het kader van het gekozen onderwerp. Je positioneert jezelf als een expert in een specifiek vakgebied en wint het vertrouwen van je publiek. In dit geval wordt het genereren van inkomsten met blogs uitgevoerd door middel van presentaties van deskundigen (consultaties, seminars), het aantrekken van klanten, informatieproducten.

Dit is geen gepersonaliseerde pagina, dat wil zeggen dat er geen persoonlijke aanwezigheid is. Meestal wordt alles geleid door een beheerder, en soms meer dan één. Themapubliek krijgt een groot aantal abonnees door belangen te bundelen. Laten we zeggen dat de groepen verzamelingen grappige video’s zijn of gewijd zijn aan het onderwerp vrouwenmanicure. Geld komt weer tevoorschijn dankzij reclame.

Showcase winkel.

 Een account waarin een assortiment goederen wordt weergegeven met prijzen en beschrijvingen. Dat wil zeggen, zoals in een gewone winkel, gezocht-gevraagd-gekocht. Inkomsten genereren met directe verkoop. 

Zakelijk account.

Bedrijven maken bedrijfsprofielen om reclame te maken voor hun producten. Dit verschilt enigszins van een gewoon winkelaccount, omdat er naast het verkopen van inhoud ook informatie- en entertainmentmateriaal is. Dit trekt meer aandacht voor het bedrijf en vormt een beeld bij een specifiek publiek. Instagram fungeert als een advertentieplatform.

Bestemmingspagina’s.

Meestal zijn dit accounts die speciaal voor een specifiek evenement of specifiek product zijn aangemaakt. De pagina’s bevatten 6-9-12 foto’s, die in dezelfde stijl zijn gedecoreerd, en de beschrijving heeft een duidelijke structuur met daarin alle benodigde informatie. Dergelijke pagina’s zijn precies gemaakt om basisgegevens over te dragen of abonnees te verzamelen, in het geval van wedstrijden.

Fan profielen en hater profielen.

Deze twee richtingen kunnen tot één worden gecombineerd, aangezien ze in feite hetzelfde doen, slechts enkele uit grote liefde en andere uit haat. Op dergelijke pagina’s plaatsen ze foto’s van bepaalde personen, bespreken ze hun leven en maken ze collages. Winst mag natuurlijk niet worden verwacht, maar wanneer het account wordt gepromoot en het aantal aanmeldingen groeit, komen adverteerders in eigen handen.

De zogenaamde dode pagina’s. Dergelijke profielen zijn nodig om abonnees te stimuleren. Ze vertonen geen activiteit, maar schrijven zich ook niet uit. De meeste zijn speciaal gemaakt voor extra’s, niet met het oog op geldelijk gewin, maar met het doel om een ​​extra profiel te bezitten.

We hebben enkele soorten Instagram-accounts behandeld. Deze informatie is handig omdat wanneer u besluit geld te verdienen met uw Instagram-pagina, het gemakkelijker voor u zal zijn. Immers, als je blogt zonder een duidelijk idee te hebben van hoe het werkt en waar je geld vandaan kunt halen, gaat er veel tijd verloren. Nu kunt u het juiste type account kiezen en nadenken over een duidelijke ontwikkelingsstrategie.

…..meer info kunt u hier vinden «Road to 100k Instagram Followers»!

instagram influencers cost marketing book

https://marketingbook.shop