AT webdesign
Image default
Dienstverlening

Vuile oppervlakten en componenten reinigt u eenvoudig via droogijsstralen

Heeft u te maken met hardnekkig vuil? Dan vraagt dit uiteraard om drastische maatregelen. Er zijn verschillende reinigingsmethoden om vuil te verwijderen. Een relatief nieuwe vorm van reinigen is droogijsstralen. Dit is een zeer krachtige reinigingsvorm die enorm in populariteit stijgt. Het is net als zandstralen en hogedrukreiniging uitermate efficiënt, maar heeft een belangrijk voordeel ten opzichte van deze twee methoden: droogijsstralen is veel milieuvriendelijker. Ook niet onbelangrijk om te vermelden is dat deze methode voor uiteenlopende toepassingen geschikt is. Wilt u weten wat droogijsstralen precies inhoudt? Wij vertellen u graag hoe het werkt.

De thermische schok zorgt voor een snelle reiniging

Droogijs is eigenlijk niet meer dan sterk geconcentreerde CO2. Doordat dit droogijs gestraald wordt op het oppervlak, verdampt het CO2 zeer snel verdampt, waardoor een zogenaamde ‘thermische schok’ ontstaat. Deze schok zorgt ervoor dat het vuil uit het oppervlak wordt getrokken, zonder dat er ook maar enige beschadiging optreedt. Omdat droogijsstralen een droge reinigingsmethode is, is het geschikt voor diverse componenten, zelfs elektrische. Het is kortom een snelle, veilige én milieuvriendelijke manier om bepaalde oppervlakten of componenten te reinigen. Dat is toch ideaal?

Reserveer de apparatuur voor stralen met droogijs

Nu vraagt u zich waarschijnlijk af waar u een specialist in droogijsstralen vindt. Hiervoor schakelt u Hopmans Verhuur in. Dit is een specialist in verschillende reinigingsdiensten. Voor het stralen met droogijs leveren zij u graag de apparatuur aan. Daarom doet u er verstandig aan om dit bedrijf te benaderen voor het huren van de apparatuur. U heeft via hun website de mogelijkheid om alles direct te reserveren, zodat u zeker weet dat alles beschikbaar is op de door u gewenste datum. Heeft u vragen over de apparatuur of over de dienstverlening van Hopmans Verhuur? Dan is het te allen tijde verstandig om contact op te nemen met een van hun deskundige medewerkers. Hiervoor maakt u gebruik van de contactgegevens op hun website.

https://hopmansverhuur.nl/