AT webdesign
Image default
Marketing

Wanneer kun je geld verdienen met je YouTube account?

Voor de creatieveling onder ons die het maken van YouTube video’s heel leuk vindt, is er niets beter dan een succesvol YouTube account hebben. Dat betekent namelijk dat video’s goed bekeken worden en dat het aantal abonnees op het kanaal toeneemt. Zie jij het wel zitten om je brood te verdienen dankzij je successen op YouTube? Met een succesvol YouTube account is het mogelijk om geld te verdienen, dus waarom zou je het niet proberen? We vertellen je hoe dat precies werkt.

 

Wat zijn de voorwaarden?

Wil je geld verdienen met je YouTube account, dan is het belangrijk dat je in je video’s geen content van anderen gebruikt. Tenminste niet als je geen toestemming van de makers hebt gekregen. Verder is het belangrijk dat je al genoeg bekendheid hebt vergaard met je video’s. De voorwaarde vanuit YouTube is namelijk dat je minstens 1000 abonnees op je kanaal moet hebben en dat bezoekers voor minimaal 4000 uur naar jouw video’s hebben gekeken in de afgelopen 12 maanden. Dat is best veel. Zorg er daarom altijd voor dat je video’s van goede kwaliteit zijn en dat je ze zorgvuldig bewerkt hebt, zodat ze aanslaan bij je kijkers.

 

Uitleg over Google Adsense

Geld verdienen met je YouTube video’s werkt het gemakkelijkst wanneer je een account aanmaakt bij Google Adsense. Op die manier kun je aangeven dat je bijvoorbeeld advertenties van merken of bedrijven in je video’s wilt weergeven. Voor het aantal views en clicks krijg je vervolgens een vergoeding. Ook is het mogelijk om gesponsorde video’s op te nemen in samenwerking met een merk of bedrijf. Omdat bedrijven weten dat het online bereik van bekende YouTubers groot is, zijn zij bereid hier geld in te investeren. Jij kan daar de vruchten van plukken wanneer je YouTube kanaal groeit.

 

Wat levert het op?

Wat je precies zal verdienen aan advertenties in je video’s en met gesponsorde video’s verschilt nogal. YouTube advertenties leveren je gemiddeld 30 cent tot 4 euro op per 1000 views. Dit is gebaseerd op het onderwerp van de advertentie, hoeveel mensen hem bekijken en hoeveel mensen erop klikken. Wanneer je minimaal 70 euro verdiend hebt met advertenties in je video’s, kun je het verdiende bedrag laten uitbetalen via Google Adsense. Spreek je met een bedrijf af dat je een gesponsorde video gaat maken, dan is het mogelijk om zelf te onderhandelen over de prijs. Onthoud dat je vaak meer waard bent dan wat een bedrijf je in eerste instantie aanbiedt.

 

Youtube views kopen

Wil je in korte tijd snel een groot aantal views bereiken? Youtube views kopen is dan de oplossing. Je kunt namelijk kijkers kopen voor je Youtube video, en daardoor gaat de teller snel omhoog. Het zal nieuwe views automatisch gaan aantrekken omdat je video tevens beter vindbaar gaat worden. Gegarandeerd succes!