AT webdesign
Image default
Zakelijke dienstverlening

Zaakgericht werken volgens een plan op maat

Doxis kan als netwerk- en kennisorganisatie met een plan op maat hulp bieden bij het invoeren van zaakgericht werken binnen jouw organisatie. Bij Doxis werken tal van professionals die gespecialiseerd zijn in het aanbrengen van orde en structuur in informatie. Daarbij werkt Doxis veel met onder meer gemeenten, provincies, ministeries en zelfstandige bestuursorganen. Wenst jouw overheidsorganisatie specifieke ondersteuning voor zaakgericht werken, dan kunnen de professionals van Doxis je vakkundig verder helpen.

Maatwerk voor jouw organisatie

Doxis kan jouw overheidsorganisatie ondersteunen bij de overstap naar zaakgericht werken. Het veranderproces binnen de organisatie staat hierbij centraal en op dit veranderproces wordt ook de specifieke aanpak afgestemd. Daarbij zullen verder de doelstellingen en wensen van jouw organisatie een belangrijke rol spelen. Om zaakgericht werken verder tot een succes te maken zijn daarnaast een duidelijke visie en reële oplossingen van belang. Vanuit jarenlange ervaring kunnen de professionals van Doxis je hiermee uitstekend helpen. Daarnaast is het ook belangrijk dat alle medewerkers goed ingelicht zijn over de nieuwe manier van werken. Vragen vanuit medewerkers blijven dan ook niet liggen tot het einde van het traject maar worden direct beantwoord zodat iedereen op één lijn zit en eventuele onduidelijkheden voorkomen kunnen worden.

Doxis trainingen

Zou je meer willen weten over hoe Doxis jouw organisatie specifiek verder kan helpen bij de invoer van zaakgericht werken? Of loop je al tegen specifieke problemen aan tijdens de overstap? Op de website van deze organisatie kun je terecht voor aanvullende informatie en vind je een overzicht van het trainingsaanbod. Zo kun je bij Doxis terecht voor interactieve trainingen op het gebied van zaakgericht werken waarbij specifieke aandacht is voor de ondersteuning die jouw organisatie zou wensen. De training wordt interactief opgezet en zorgt ervoor dat je ook direct handvatten krijgt die je zullen helpen in de dagelijkse praktijk.

https://doxis.nl