AT webdesign
Image default
Woning en Tuin

Automatische draaideuren

Bij nieuw gebouwde bedrijfspanden zijn automatische draaideuren al lang standaard. Maar bij oudere kantoor- en bedrijfspanden of hotels moeten draaideuren vaak nog handmatig bewogen worden. Gelukkig kan elke deur worden geautomatiseerd. Verander je draaideuren in automatische draaideuren.

Wat kan er allemaal

Bij het automatiseren van je oude draaideuren kun je in principe alles wat ook mogelijk is met nieuwe automatische draaideuren. Je kunt de draaideuren automatisch laten beveiligen met een toegangscontrolesysteem (druppels), een intercom installeren of hem juist volledig automatisch laten functioneren. Bepaal zelf wat de draaisnelheid, openingssnelheid, sluitkracht en openhoud tijd van je nieuwe automatische draaideuren moet worden.

Behalve draaideuren kun je ook klapdeuren laten automatiseren. Dit is een veel gekozen optie bij zorginstellingen(waarbij bewoners de deur kunnen openen door op een knop te drukken) maar kan ook goed van pas komen wanneer de ruimte beperkt is.

Mooi en functioneel

Er zijn twee manieren om je deuren in automatische draaideuren te veranderen: de functionele manier en de mooie manier. Maar het kan ook anders. Wij geloven dat esthetiek en functionaliteit hand in hand gaan. Daarom beloven we niet alleen dat onze automatische draaideur moet wat hij moet doen, maar dat deze ook aantrekkelijk oogt. Je wilt immers een goede eerste indruk maken op je klanten.

Waarom kiezen voor Automatischedeuren24.nl

De installateurs van www.automatischedeuren24.nl zijn al ruim 20 jaar bezig met het installeren, renoveren en onderhouden van alle soorten automatische deuren. Daardoor weten onze specialisten alles, maar dan ook alles, wat er te weten valt over automatische draaideuren.

Wij houden de productie, levering en installatie van automatische deuren geheel in eigen hand; zowel bij volledig nieuwe automatische deuren als bij het automatiseren van bestaande deuren.

Daardoor kunnen we garant staan voor hoogstaande kwaliteit automatische draaideuren die ruimschoots voldoen aan alle geldende veiligheidseisen. Omdat we ook service en onderhoud voor u kunnen verzorgen hoeft u nooit meer over uw draaideuren na te denken. En dat alles voor zeer betaalbare prijzen.

Nieuwsgierig? Bezoek www.automatischedeuren24.nl voor meer informatie, of plan een vrijblijvende afspraak in.