AT webdesign
Image default
Dienstverlening

Betonlook tegels: een mooi toevoeging in uw bedrijfsruimte

Waar denkt u aan bij wandtegels? De kans dat de badkamer in uw gedachten schiet is groot. Het is één van de weinige plekken waar deze soort tegels vaak gebruikt wordt. Tegenwoordig is dat echter niet de enige ruimte waar deze vorm van bedekking tot zijn recht komt. Wandtegels doen in steeds meer ruimtes hun intrede en zijn in zowel hout als betonlook tegels te verkrijgen. Enkele redenen waarom deze tegels een mooie toevoeging in bedrijfsruimten zijn. 

Tegels die goed schoon te houden zijn

Eén van de grote voordelen van wandtegels zijn dat ze goed schoon te houden zijn. Dit komt bijvoorbeeld van pas in een bedrijfsruimte, waar praktisch werk verricht wordt en een goede schoonmaakbeurt iedere dag of week op de planning staat. Wandtegels bevorderen hygiënisch werken en maken de schoonmaak een fluitje van een cent. Denk aan de voordelen voor een bakker of slager, maar ook voor een atelier waar met allerlei materialen kunst gemaakt wordt.   

Houtlook tegels kunnen een bedrijfsruimte omtoveren

Wandtegels zijn tegenwoordig niet alleen maar in badkamerwit te verkrijgen, maar ze zijn ook beschikbaar in diverse kleuren én motieven. Dit maakt ze uitermate geschikt voor iedere bedrijfsruimte waar stijl en sfeer van belang zijn. Door middel van het afwisselen van verschillende wandtegels kunnen de mooiste effecten worden bereikt. Houtlook tegels kunnen precies het gewenste effect geven en betonlook tegels kunnen een ruimte omtoveren. 

Goedkope vloertegels, die bij uw wandtegels passen

Benieuwd naar de mogelijkheden in wandtegels voor uw zakelijke ruimte? Bij Tegeloutlet Kroon zijn veel verschillende tegels te vinden en u krijgt een indruk van wat het beste bij u en uw ruimte past. Bovendien zijn hier goedkope vloertegels te vinden, die bij uitstek bij de houtlook en betonlook tegels aan de wand passen. Tegels die op elkaar afgestemd zijn vormen een mooi geheel. De tegeloutlet is in Meerkerk te vinden, langs de A27.