AT webdesign
Image default
Zakelijke dienstverlening

Bijzondere vergaderlocaties in de natuur

Voor bijzondere vergaderlocaties in de natuur bent u bij De Buitenhorst aan het goede adres. Deze omgebouwde veehouderij kan gezien worden als een luxe accommodatie waar u voor verschillende uitjes en redenen terecht kunt. Denkt u bijvoorbeeld eens aan een familieweekend of een midweek met vrienden ertussenuit. Ook voor bijzondere vergaderlocaties kunt u bij De Buitenhorst aankloppen. Gelegen in Brabant, tegen het Natuurgebied de Maashorst bent u verzekerd van een natuurlijke en rustgevende omgeving. Nog nooit eerder kon u tijdens een pauze een wandelingetje maken midden in de natuur en met nieuwe energie de vergadering weer voortzetten. Kortom, als u geïnteresseerd bent in een bijzondere vergaderlocatie dan zit u bij De Buitenhorst goed.

Wat biedt De Buitenhorst precies?

Naast de natuurlijke omgeving met veel groen, rust en dieren is er natuurlijk ook veel te zeggen over de uitmuntende en bijzondere vergaderlocaties van De Buitenhorst. Modern ingericht en van alle gemakken voorzien zal het u tijdens de vergadering of cursus aan niets ontbreken. Het is bewezen dat een afwisseling in vergaderruimte de creativiteit verhoogt en de teambuilding verbetert. Door uit diverse vergaderarrangementen te kiezen bent u er zeker van dat alles naar wens verloopt. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een geserveerde lunch, koffie of thee, en zelfs een overnachting. Er zijn u al veel groepen collega’s voorgegaan die niet alleen zakelijke doelen nastreefden, maar ook de tijd namen om elkaar beter te leren kennen en onder andere gebruik maakten van de wellness faciliteiten. Ziet u dat ook wel zitten? Neem dan vooral contact op met dit groepsverblijf in Brabant.

Groepsverblijf in Brabant voor jong en oud

De Buitenhorst biedt naast bijzondere vergaderlocaties ook faciliteiten aan voor groepen families of vrienden die in een unieke omgeving avonturen willen beleven. Dit groepsverblijf in Brabant heeft veel opties als het gaat om overnachtingen, wellness, activiteiten en samen eten. Voor jong en oud is er altijd wel wat te doen bij De Buitenhorst groepsverblijf in Brabant. Als oude veehouderij zijn er dieren aanwezig op het terrein en kunt u met de kinderen een kijkje gaan nemen. Is het koud en nat weer buiten? Dan bent u meer dan welkom om gebruik te maken van de wellness-faciliteiten en even heerlijk te relaxen. Als u met een grote groep komt is het zelfs mogelijk om de nachtverblijven met elkaar te koppelen zodat u de hele dag met elkaar kan optrekken.