AT webdesign
Image default
Mode en Kleding

Boek een privéafspraak bij deze bruidswinkel in Rotterdam

Wil je in alle rust een keuze maken voor jouw ideale bruidsjurk met de hulp van je familie en vrienden? Het aanbod van Opaack Galerie, de grootste bruidswinkel van Rotterdam, bestaat uit honderden modellen die passen bij elk budget, figuur en stijl. Met een privéafspraak met je familie en vrienden heb je alle tijd om jouw droomjurk te vinden en te passen én creëer je direct een herinnering om nooit meer te vergeten.

Alle tijd om jouw droomjurk te passen op dinsdag- en donderdagavond

Misschien heb je de ideale jurk al voor ogen of wil je eerst nog een aantal verschillende modellen passen om te zien wat je het best staat. In beide gevallen staan de stylisten van deze bruidswinkel in Rotterdam voor je klaar om je te adviseren. Met twintig jaar ervaring in de modebranche weten ze optimaal in te spelen op je wensen. Het is wel zo prettig om in alle rust je jurk te passen. Iedere dinsdag- en donderdagavond is het pand daarom af te huren voor een privéafspraak. Je familie en vrienden zijn ook van harte welkom. Bovendien is er voor de bruidsmeisjes en de moeder van de bruid ook voldoende keuze om te stralen tijdens jouw dag. Tijdens het passen zorgen de stylisten ervoor dat het aan jullie aan niets tekortkomt en staat er ook wat lekkers te eten en drinken klaar.

Laat je jurk direct op maat spelden en vermaken

Heb je je ideale jurk gevonden? Dan is het mogelijk om deze direct op maat te laten spelden en te vermaken door een van de zelfstandig ondernemers en coupeurs van de Rotterdamse Modefabriek. Zo ben je helemaal klaar voor de grote dag! Maak direct een afspraak door contact op te nemen met deze bruidswinkel in Rotterdam. Tijdens de afspraak is er bovendien voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

https://opaack.nl/