AT webdesign
Image default
Particuliere dienstverlening

Breng met een groene muur de buitenwereld binnen

Ben je een echt buitenmens en vind je het hatelijk als je een hele dag binnen moet zitten? Dan is het zeker iets voor jou om een groene muur van Ecoworks binnen te plaatsen bij jou in huis of op kantoor. Voor alle duidelijkheid: deze wand bestaat niet uit groene verf. Ook is het geen schilderwerk dat een mooi natuurplaatje reconstrueert. Het is een daadwerkelijk stukje groen, met echte bloemen en planten. Met deze groene muur heb je dus steeds het gevoel dat je buiten zit, maar dan binnen.

Niet alleen bloemen en planten, maar ook werknemers bloeien open

Plaats je zo’n groene muur binnen op kantoor, dan zal je daar zeker de vruchten van plukken. Niet alleen wordt de ruimte veel levendiger, ze wordt ook veel gezonder. Denk bijvoorbeeld aan de zuiverende werking van deze natuurlijke binnenmuur. Zo krijgt je via deze groene muur gezonde buitenlucht die de werknemers binnen op kantoor met plezier zullen in- en uitademen.

Doe jezelf en je omgeving een plezier met een stukje groen

Naast de levering van zuivere en fijnstofarme lucht, biedt een groene wand van Ecoworks nog tal van andere voordelen. De werking van Ecoworks biedt enorm veel creatieve mogelijkheden die verder gaan dan het uitkiezen van jouw favoriete groene perkje. Ze leveren maatwerk, zodat geen enkele wens van de klant te veel gevraagd is. Je kan het je zo gek niet bedenken: een groene muur als geluidsisolatie voor een vergaderzaal, als pop-upconcept om op te vallen of als innovatieve manier om een saaie ruimte binnen weer op te waarderen. De keuze is aan jou.

Vervaag de grens tussen binnen en buiten

Ecoworks maakt voor jou een kwaliteitsvolle groene muur die letterlijk zorgt voor een natuurlijk overgang tussen buiten en binnen. Bovendien geeft zo’n groene wand karakter aan een ruimte die elke voorbijganger zal bijblijven. Wacht dus niet langer en start jouw groenproject met Ecoworks vandaag nog op!