AT webdesign
Image default
Mode en Kleding

De perfect bh kopen

Tegenwoordig zijn er allerlei soorten en maten lingerie verkrijgbaar. Maar een goede bh vinden kan soms nog wel eens lastig zijn. Vaak komt dit doordat vrouwen niet de juiste cupmaat weten. Voor veel vrouwen is dit een probleem, zeker omdat iedere vrouw gemiddeld 6x in haar leven wisselt van maat. In deze blog vind je enkele tips over het vinden van de juiste cupmaat, zodat je vanaf nu altijd de juiste bh koopt!

Verkeerde maat

Hoe weet je nu of je de foute maat draagt? Het hebben van een bh in een foute maat gaat natuurlijk gepaard met klachten. Snijden de schouderbandjes in je schouders? Trekt de BH aan de achterkant omhoog? Zit de beugel van jouw bh niet comfortabel? Blijven je borsten niet goed in de cups zitten of gapen de cups juist? Kortom, genoeg punten waaraan je kunt merken dat je niet de juiste maat draagt. Gedurende de dag ben je bezig met je bh, omdat hij oncomfortabel is. Bovenstaande problemen worden veroorzaakt door het dragen van een onjuiste cupmaat. Veel problemen kunnen dan ook worden verholpen door het kopen van een bh met de juiste cupmaat.

Waar moet je opletten als je een bh gaat kopen?

Als je een bh gaat kopen is het ontzettend belangrijk om de juiste pasvorm, maat en bedekking te letten. Allereerst moet je de omvang meten door redelijk strak onder borst te meten. Er moet strak gemeten worden, omdat het materiaal van een beha elastischer is dan het meetlint en zal uitweiden naar mate je de bh draagt. Controleer ook of de cup diep genoeg is, zodat de borsten voldoende steun krijgen. Wil je een decolleté, kies dan voor een minder bedekkende cup. Let er bij het kopen van een beugelbeha op dat de beugel onder de borst zit.

 

Houd rekening met waarom je de bh koopt. Wil je heb dragen onder strakke kleding, kies dan bijvoorbeeld een T-shirtbeha. Wil je juist decolleté, kies dan een voorgevormde bh. Heb je nog vragen of wil je advies bij het kopen van de perfecte bh? Laat je dan adviseren door een van de adviseurs van Anna van Rode.

https://www.annavanrode.nl/lingerie/bh/