AT webdesign
Image default
Marketing

Dit zijn de voordelen van een website laten maken

Natuurlijk: een mooie website is prettig om te hebben. Design is tenslotte een belangrijke factor in het bereiken en vasthouden van bezoekers. Maar design is niet alles. Ook functionaliteit is enorm belangrijk: vooral als je meer bekendheid wilt, meer bezoekers en hogere omzet. Een marketingbureau Lelystad helpt jou met het creëren van een kwalitatieve website die op alle vlakken goed scoort. Waarom is het slim om dit aan een professional over te laten? Dat lees je hier.

#1 Mooie en functionele website

Met de keuze voor webdesign Lelystad kies je voor een mooie én functionele website. Een website moet bijdragen aan het behalen van resultaten en dit betekent dat snelheid, functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid minstens zo belangrijk zijn als een mooi design. Het maken van een website begint met het voeren van een oriënterend gesprek. Zo krijgt het bureau een beeld van wat jouw wensen zijn en wordt gekeken naar wat je mogelijkheden zijn.

#2 Kwalitatieve landingspagina’s

Een marketingbureau Lelystad creet ook landingspagina’s. Dit zijn de landingspagina’s waar bezoekers op terecht komen nadat ze een zoekvraag hebben ingetypt op Google. Het is dan ook erg belangrijk dat deze pagina’s snel werken, overzichtelijk zijn en de zoekvraag van de bezoeker beantwoorden. Dit zorgt ervoor dat ze sneller overgaat tot actie: bijvoorbeeld het kopen van een product, het aanvragen van een offerte of het inschrijven voor de nieuwsbrief.

#3 Verzekerd van een veilige site

Een website laten maken betekent dat er ook veel aandacht wordt besteedt aan het creëren van een veilige site. Een goede website heeft een SSL-certificaat en is daarnaast ook goed beschermd tegen hackers. Veiligheid kan het verschil maken in of een bezoeker op jouw site klikt of niet. Het is dan ook belangrijk hierin te investeren. Een online marketingbureau helpt je hierbij.