AT webdesign
Image default
Aanbiedingen

Een bijzonder geschenk voor een collega, familielid, vriend of vriendin

Wil je een bijzonder geschenk geven aan iemand die het écht even verdient. Heb je een collega die al een flinke tijd ziek is? Of heb je een vriendin die je even wilt laten weten dat je aan haar denkt? Dan kun je een leuk presentje geven van Taart in Pot. Dit is een bedrijf dat heerlijke taartjes maakt voor allerlei soorten gelegenheden. Wil je iemand feliciteren, beterschap of sterkte wensen? Dan moet je het assortiment aan boodschap- en themataartjes eens bekijken!

Kies een mooi themataartje uit en schrijf een persoonlijke boodschap

Taart in Pot maakt houdbare taartjes die tot wel drie maanden vers blijven, zonder dat je deze hoeft te koelen. Het is daarmee een bijzonder geschenk om bij iemand te laten bezorgen. In het ruime assortiment kies je een passend themataartje uit en kies je het gewenste formaat. Vervolgens schrijf je een persoonlijke boodschap en laat je het potje verpakken in een mooie verpakking. Het taartje wordt geleverd met bijpassende decoratie. Als de ontvanger het taartje heeft ontvangen, hoeft diegene enkel het taartje uit de pot te halen en te versieren met de bijpassende strooisels en fondant. Vervolgens geniet hij of zij van een heerlijke verrassing!

Wil je meer weten over deze taartjes in pot?

Wil je iemand ook verrassen met een bijzonder geschenk? Dan kies je een mooie taart in pot uit en plaats je je bestelling. Je profiteert bij dit bedrijf van snelle levering; het taartje wordt dan vers gebakken en binnen een of twee dagen geleverd. Wil je het taartje liever zelf ophalen op de locatie in Amsterdam? Dat is ook geen enkel probleem, maak dan een afspraak met een van de medewerkers. Wil je een grote bestelling doen als relatiegeschenk of heb je speciale wensen? Dan neem je ook contact op met dit bedrijf. Zij helpen je graag een fantastische verrassing te realiseren!

 

https://taartinpot.nl/