AT webdesign
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een hoogwerker kopen is investeren in kwaliteit

Als u een hoogwerker wilt kopen voor uw werklocatie, bent u bij Kwak Hoogwerkers aan het goede adres. Dit bedrijf levert nieuwe en gebruikte hoogwerkers van de Duitse fabrikant RUTHMANN. Het zijn hoogwaardige machines, die bovendien een mooie prijs-kwaliteitverhouding hebben. Op de website vindt u een breed assortiment hoogwerkers en kunt u gemakkelijk de hoogwerker vinden die past bij uw werkzaamheden. Natuurlijk kunt u ook altijd bellen met één van de vakkundige medewerkers van dit bedrijf. Door regelmatige bijscholing door de fabrikant kunnen zij u alles vertellen over de mogelijkheden van de machines. U kunt hoogwerkers kopen met verschillende werkhoogtes en GVW’s, die geschikt zijn voor diverse rijbewijzen.

Leer de hoogwerker op de juiste manier te gebruiken

Bij Kwak Hoogwerkers kunt u een demonstratie aanvragen voor de hoogwerker op uw eigen locatie. Zo kunt u zien wat de mogelijkheden en toepassingen van de machine zijn. Een hoogwerker kopen bij Kwak Hoogwerkers heeft als voordeel dat u er op een goede en veilige manier mee leert werken. Op de dag van aflevering kunnen u en uw medewerkers namelijk zonder kosten een gebruikersopleiding volgen. Zo bent u goed voorbereid als u zelfstandig met de hoogwerker aan de slag gaat. Deze opleiding kan door nieuwe medewerkers op een later tijdstip alsnog worden gevolgd. De hoogwerkers kennen een groot gebruiksgemak en zijn daarom met de juiste instructies eenvoudig te bedienen.

Kies voor service en kwaliteit van de bovenste plank

Na de aanschaf blijft Kwak Hoogwerkers u bovendien uitstekende service verlenen. De hoogwerker wordt periodiek geïnspecteerd en preventief onderhouden, zodat hij altijd voldoet aan de laatste kwaliteits- en veiligheidsvoorschriften. Ook kunt u bij vragen over het gebruik altijd terecht bij de servicelijn voor telefonisch support. Een storing kan via een speciaal detectiesysteem gemakkelijk worden gelokaliseerd en verholpen. Zo kunt u de hoogwerker weer snel gebruiken. Een hoogwerker kopen bij Kwak Hoogwerkers garandeert u service en kwaliteit van de bovenste plank.

https://www.kwak.nl