AT webdesign
Image default
Zakelijke dienstverlening

Outplacement volgen in Breda

Outplacementbureau Werkcontact in Breda helpt medewerkers op professionele wijze aan een nieuwe baan wanneer deze ontslagen worden. Dat blijkt uit het laatste klanttevredenheidsonderzoek van de CKRO. Het kwaliteitskeurmerk in de outplacementbranche.

Unieke werkwijze bij outplacement

Werkcontact wordt in het onderzoek geroemd om haar unieke werkwijze in outplacementtrajecten. Werkcontact heeft een probleemoplossende manier van werken en hanteert een zeer individuele aanpak. Volgens het onderzoek is vooral de nuchtere en praktische aanpak vernieuwend. Er wordt alleen dat gene ingezet wat iemand ook echt nodig heeft. “Voor zweverig gedoe” is volgen cliënt Maurice van Breukelen geen aandacht. “Tijdens mijn outplacementtraject is er eerst aandacht geweest voor het ontslag en verlies van mijn baan want dat hakte er toch best wel in. Vervolgens is er stevig ingezet op praktische begeleiding en jobhunting.”

Bij Outplacementbureau Werkcontact in Breda is het onderzoek met ingetogen enthousiasme in ontvangst genomen. “Natuurlijk zijn we blij dat onze werkwijze zo goed wordt omschreven en het voelt ook wel als een erkenning, maar tegelijkertijd wisten we dit zelf natuurlijk ook wel. We werken al jaren op deze manier en we verbazen er ons wel eens over dat andere outplacementbureaus zo de nadruk leggen op psychologische begeleiding. Niet dat er geen aandacht is voor de psyche van de mens in onze trajecten, maar overdrijven is ook een vak. Het gaat ten slotte om het vinden van een nieuwe baan die ook voldoende duurzaam is”, aldus Rein Reddingius van Outplacementbureau Werkcontact in Breda.

Outplacementbureau Werkcontact onderweg met de eend (2cv)

Groot netwerk in Breda

Werkcontact beschikt over een groot netwerk in Breda en is gevestigd aan de Ceresstraat 13. Het bureau is lid van OVAL (De Organisatie voor Vitaliteit, Activering en Loopbaanbegeleiding). Dit lidmaatschap geeft klanten de zekerheid dat het outplacementbureau voldoet aan strenge kwaliteitseisen, een integere werkwijze hanteert en werkt volgens de gedragscode van OVAL. Meer informatie leest u op de website van Outplacementbureau Werkcontact.

https://www.outplacementverzekering.nl