AT webdesign
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een inkoopadviesbureau helpt u graag met het optimaliseren van uw contractmanagement

Heeft u er wel eens over gedacht om een inkoopadviesbureau te laten kijken naar het contractmanagement van uw bedrijf? Zeker als u een groot leveranciersbestand heeft, kan het zo zijn dat u geen volledig overzicht heeft over de inkoopprocessen van uw onderneming. En dat terwijl het noodzakelijk is voor het maken van overwogen beslissingen om een goed beeld te krijgen van de uitgaven van uw bedrijf, en van de prestatie van uw verschillende leveranciers. Een inkoopadviesbureau helpt u met het stroomlijnen van uw contractmanagement zodat een optimaal inkoopresultaat wordt behaald.

Contractmanagement? Klop aan bij een inkoopadviesbureau

Een inkoopadviesbureau kijkt naar de uitgaven van uw bedrijf. Daarbij hoort ook een stukje leveranciersmanagement en contractmanagement. De contracten die u sluit zijn namelijk een belangrijk onderdeel van het inkoopproces. Voor grote ondernemingen is het een complexe administratieve taak om dit allemaal bij te houden. Hoe helpt een inkoopadviesbureau als Grippr u daarbij?

Een spend analyse geeft inzicht

Adviesbureaus beginnen altijd met het maken van een spend analyse. De data van uw bedrijf wordt geanalyseerd, aan de hand daarvan krijg u een zorgvuldig advies op maat. Hieronder valt ook advies over contractmanagement. Deze ‘nulmeting’ is essentieel om het supplier management te verbeteren.

Het implementeren of inrichten van software

Voor het optimaliseren van leveranciersmanagement is specialistische software ontwikkeld. Een inkoopadviesbureau helpt u graag om deze software te implementeren of optimaal in te richten. Zo krijgt u duidelijk inzicht in de contracten die u met leveranciers heeft en wordt een groot gedeelte van het administratieve werk geautomatiseerd. Dat scheelt u tijd en moeite en geeft bovendien meer inzicht in de prestatie van uw leveranciers.

Beter leveranciersmanagement bij uw bedrijf

Of het nu gaat om het besparen van kosten, het communiceren met uw leveranciers via het supplier portal, of om advies over contractmanagement; een adviesbureau helpt u op allerlei manieren om uw inkoopprocessen onder controle te krijgen. Als bedrijf plukt u daar op korte en lange termijn de vruchten van. Neem voor advies contact op met Grippr.