AT webdesign
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een printplaat bestellen voor de productie van uw apparaten

In ieder elektrisch apparaat zit een printplaat. Een printplaat bestellen om door u ontwikkelde apparaten te kunnen produceren, kunt u nu heel gemakkelijk online doen. Een printplaat bestellen die geheel naar uw wens is gemaakt, zorgt ervoor dat u een apparaat de vormgeving kunt meegeven die u voor ogen had. Een printplaat laten maken is nu heel eenvoudig, er zijn verschillende bedrijven die deze klus voor u kunnen klaren. U kunt daarbij kiezen uit diverse methodes. Welke u kiest is van een aantal factoren afhankelijk.

Aan welke eisen moet de printplaat die u wilt laten maken voldoen?

Als u een printplaat wilt laten maken , dan moet u allereerst weten in wat voor apparaat deze geplaatst gaat worden. Is het een apparaat dat erg warm wordt tijdens het gebruik? Dan kunt u het beste een printplaat bestellen die is gemaakt volgens het through hole principe. Deze printplaten zijn ook prima bestand tegen trillingen en schokken. Gaat het om een apparaat waar u ruimte wilt besparen om het toestel compact te houden? Dan kiest u voor de SMD methode. Hierbij worden de onderdelen aan beide zijden van de printplaat bevestigd zonder bedrading. Dit bespaart uiteraard aanzienlijk ruimte.

Een printplaat direct online kopen is nu mogelijk

Een printplaat bestellen, doet u nu gemakkelijk via het internet. U kunt een printplaat laten maken door PRS B.V. Zij zijn hierin zeer ervaren en maken zelf een ontwerp waardoor zij printplaten kunnen leveren in diverse uitvoeringen. Zo kunt u de printplaat prima afstemmen op de behuizing waarin deze geplaatst moet worden. U kunt online een offerte aanvragen die vanzelfsprekend vrijblijvend is. Maar ook met vragen over de assemblage van printplaten en voor complexe automatiseringsvraagstukken kunt u bij dit bedrijf prima terecht. Zij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen om uw vragen te beantwoorden of om u een offerte op maat te sturen.