AT webdesign
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een specialist voor een dieptereiniging en onderhoud van uw grootkeuken

Als u in de horeca werkt, u weet u hoe belangrijk het is om voldoende aandacht te besteden aan de hygiëne van uw keuken. Daarom is het een goed idee om uw grootkeuken onderhoud over te laten aan een specialist. Valor Services is gespecialiseerd in de dieptereiniging van grootkeukens. Hierbij profiteert u altijd van een totaalservice. U ontvangt een volledige reiniging van uw keuken van de vloer tot aan het plafond. Daarbij worden ook de oude kitlagen verwijderd en worden er nieuwe schimmelwerende silicone aangebracht. Daarbij gebeuren de werkzaamheden altijd volgens de HACCP-richtlijnen.

Verhoog de veiligheid met een luchtkanaalreiniging

Een luchtkanaalreiniging in uw bedrijf laat u het best uitvoeren door een specialist. Valor Services heeft een jarenlange ervaring in het uitvoeren van deze werkzaamheden. Een luchtkanaalreiniging zorgt ervoor dat u het risico op brand tot een minimum beperkt en daarnaast verbetert het de luchtkwaliteit in uw pand. Een goede luchtkanaalreiniging begint altijd bij een inspectie. De medewerkers van Valor Services komen dan ook graag bij u langs om een inventarisatie te maken van de huidige situatie. Daarbij zorgen ze altijd voor een oplossing op maat. Zo profiteert u snel van een veilig resultaat en schone lucht in uw pand.

Laat een dieptereiniging van uw koelcellen uitvoeren

Valor Services is de hygiënespecialist voor de horecasector. Bij dit bedrijf kunt u terecht voor een luchtkanaalreiniging, onderhoud aan uw grootkeuken en dieptereiniging van uw koelcellen. Koelcellen, koelwagens, koelhallen, het zijn allemaal risico’s op vlak van voedselveiligheid. Vaak ziet u het niet, maar schimmels verbergen zich in de verdampers en de hoeken en kanten van de koelcel en tussen de rubbers van de deuren en of schuiven. Valor Services verwijderd de schimmel, reinigt, desinfecteert en brengt nieuwe schimmelwerende silicone aan waar nodig. Daarbij zorgt deze specialist altijd voor een service op maat. Wilt u graag meer weten over de services van dit bedrijf? Neem dan gerust contact op met deze specialisten.