AT webdesign
Image default
Beauty en verzorging

Het belang van het hele jaar door zonnebrandcrème dragen

U denkt misschien dat u uw huid beschermt door alleen zonnebrandcrème aan te brengen als het zonnig is, maar het is belangrijk om het hele jaar door zonnebrandcrème aan te brengen (ja, zelfs in de winter). Zelfs op een bewolkte dag kunnen de zonnestralen zich een weg banen door de wolken heen en op je huid terechtkomen. Gelukkig is het helemaal niet moeilijk om zonnecrème te dragen. Wij raden je aan lichtgewicht vochtinbrengende crèmes met ingebouwde SPF te zoeken.

Elke dag en zonder mankeren bent u de bewaker van uw gezicht, de sterkste visuele weergave van wie u bent. U kunt uw huid versterken en rimpels en tekenen van veroudering voorkomen door dagelijks zonnebrandcrème op uw gezicht en hals te gebruiken. Het is belangrijk een lichtgewicht zonnebrandcrème te kiezen, want die vormt de beste barrière op uw huid en zorgt ervoor dat uw make-up op uw gezicht kan worden aangebracht zonder dat deze te zwaar wordt of een vettig laagje achterlaat. Bespaar uzelf de moeite door nu een laagje lichtgewicht zonnebrandcrème aan uw huidverzorgingsroutine toe te voegen.

Een van de meest effectieve zonnefilters voor dagelijkse UV-bescherming is ook een van de meest over het hoofd geziene. Dat komt omdat het in je make-up zit, en je het waarschijnlijk niet eens weet. Het beste aan deze zonnecrème (en de nieuwe zonnecrème van L’Oréal) is dat je je er niet eens van bewust bent dat je hem op hebt! Zodra je voelt hoe licht hij is, heb je niet het gevoel dat je iets op je gezicht hebt en dat is geweldig als je je foundation licht en natuurlijk wilt houden en je toch wilt beschermen tegen schadelijke stralen.

De winter is een geweldige tijd om gehydrateerd te blijven en te hydrateren met geruststellende ingrediënten zoals olijfolie, sheaboter en vitamine E. Maar we hebben allemaal wel eens dat “vettige” gevoel ervaren na een lange winterdag binnenshuis. Omdat we in de zomer al zoveel tijd besteden aan verfrissing, besloten we een vochtinbrengende crème tegen vermoeidheid te ontwikkelen die het beste van beide werelden biedt. Het resultaat: Rovectin Lotus Water Cream! Hij is licht en niet vet, bevat krachtige antioxidanten uit witte-thee-extracten en voedt de huid tot 24 uur lang met natuurlijke hydratatie. Dus laat je geliefde zonnebrandcrème deze winter even voor wat het is en breng in plaats daarvan een dun laagje van onze vochtinbrengende crème aan!

Als huidverzorgingsfanaat weet ik maar al te goed hoe belangrijk het is om 365 dagen per jaar zonnecrème te gebruiken. Het gaat er niet alleen om dat ik mezelf in de zomer bescherm tegen zonnebrand en pigmentvlekken – het gaat er ook om dat ik mijn huid verzorg zodat die er zo lang mogelijk zo goed mogelijk uitziet. Maar omdat niemand me wil horen preken, wil ik graag iets met je delen dat je misschien wel zal overtuigen: COSRX SPF 50.