AT webdesign
Image default
Beauty en verzorging

Snel en veilig leren microbladen

Bij deze microblading training in Utrecht leer je alles wat je moet weten en kunnen bij het microbladen van wenkbrauwen. Je leert in kleine groepen, zodat er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht en feedback. Op deze manier leer je het snelste en veiligste om goed wenkbrauwen te microbladen. Deze techniek wordt gebruikt bij het opvullen van de wenkbrauwen. Mensen met hele lichte of dunne wenkbrauwen kunnen hier nog wel eens onzeker over zijn en laten dan hun wenkbrauwen microbladen. Het is dan aan jou om dit goed uit te voeren, een hele verantwoordelijkheid dus. Het doel is immers dat de klant tevreden naar huis gaat.

Gelijke en mooie wenkbrauwen

Na de training mag je microbladen bij de salon waar je werkt. Als je een eigen salon hebt, mag je het daar ook gaan aanbieden. Je hebt na de training in Utrecht alles geleerd om veilig aan de slag te kunnen met de naaldjes die worden gebruikt tijdens het microbladen. Wat één van de belangrijkste dingen is bij het microbladen is dat de wenkbrauwen perfect gelijk zijn. Er is niks ergers dan een paar scheve of ongelijke wenkbrauwen. Je leert tijdens de training hoe je de wenkbrauwen altijd gelijkt maakt en er niks mis kan gaan. Dit kan namelijk door het uittekenen van verschillende lijnen. Zolang je hier binnen blijft, zul je gelijke wenkbrauwen creëren.

Perfectionistisch en aandachtig

Na het microbladen blijven de wenkbrauwen ruim een jaar zitten. Het is dus belangrijk dat je je werk goed doet, zodat de klant geen spijt gaat krijgen. Het is namelijk niet iets wat gemakkelijk verwijderd kan worden en het kan al helemaal niet direct ongedaan worden gemaakt. Als je eenmaal goed kan microbladen is het ontzettend leuk om te doen. Daarnaast is het een hele eer om mensen enorm blij te maken met hun nieuwe, mooie wenkbrauwen! Vaak straalt het zelfvertrouwen er na een behandeling helemaal van af. Dat is toch waar je het voor wil doen?