AT webdesign
Image default
Woning en Tuin

Het gebruik van gelijksluitende cilinders

Uw woning wordt door de toepassing van gelijksluitende cilinders met slechts een enkele sleutel ver- en ontgrendeld. Zowel de voor- als achterdeur kan met dezelfde sleutel worden geopend of gesloten. Dit scheelt u een hoop zoekwerk, wanneer u in het donker uw deur van het slot wilt draaien. Voor gelijksluitende cilinders kunt u terecht bij Slotenmaker Doetinchem. Omdat Slotenmaker Doetinchem weet hoe belangrijk de veiligheid van uw woning is, zijn alle medewerkers voorzien van een VOG. Deze wordt alleen afgegeven, als de aanvrager geen strafbaar feit heeft gepleegd. 

 

Totaalpakket inbraakpreventie

 

Met het gebruik van gelijksluitende cilinders is de veiligheid van uw woning nog niet gegarandeerd. Hiervoor is een totaalpakket aan inbraakpreventie de beste oplossing. Laat uzelf van advies voorzien door Slotenmaker Doetinchem in te schakelen. Deze slotenmaker is goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van inbraakbeveiliging. Bovendien zijn de medewerkers allemaal gediplomeerd slotenmaker en is het vervangen van uw sloten voor hen een fluitje van een cent. Laat u door Slotenmaker Doetinchem of Slotenmaker Deventer adviseren over een totaalpakket inbraakpreventie. Sta erbij stil dat uw waardevolle spulletjes vele malen meer waarde vertegenwoordigen, dan u aan de slotenmaker kwijt zult zijn. Om nog maar te zwijgen van gestolen eigendommen die voor u emotionele waarde hebben.

 

Diensten van Slotenmaker Deventer

 

Ten onrechte wordt vaak gedacht dat een slotenmaker u uitsluitend kan helpen met het vervangen van sloten. Slotenmaker Deventer kan u op een veelzijdige manier van dienst zijn. U kunt bijvoorbeeld de volgende werkzaamheden aan de slotenmaker overlaten:

  • het openen van sloten bij verlies of afbreken van een sleutel

  • leveren en monteren van anti-inbraakproducten

  • monteren van sloten en andere preventie

  • levering en installatie van kerntrekbeveiliging

  • het plaatsen van een meerpuntssluiting

Leg de veiligheid van uw woning in betrouwbare handen om er zeker van te zijn dat uw hang- en sluitwerk voldoet aan de gestelde eisen. Met een goed beveiligd huis wordt wonen pas echt zorgeloos.