AT webdesign
Image default
Woning en Tuin

Ontdek de 4 seasons tuinmeubelen en geniet van de zomer

Veel mensen willen direct de tuin in wanneer de eerste zonnestralen zich aandienen. In de meeste gevallen moeten de tuinmeubelen dan nog van de zolder, uit het tuinhuis of van een andere opbergplaats worden gehaald. Met de 4 seasons tuinmeubelen van Hoek VT Wonen & Slapen is dit gesjouw niet meer nodig. U kunt deze unieke tuinmeubelen namelijk gewoon het hele jaar door laten staan, en direct wanneer het weer lekker weer wordt, genieten van het zonnetje in uw tuin. De 4 seasons tuinmeubelen zijn namelijk gemaakt van materiaal dat niet snel verweert. Zo gaan de meubelen ook nog eens lang mee.

 

Tuinmeubelen van duurzame materialen

4 seasons tuinmeubelen gaan lang mee, en dat komt door de duurzame materialen waarvan de meubelen gemaakt worden. Dit zijn materialen als hardhout, maar ook materialen als natuursteen. Deze materialen gaan lang mee en ze zijn goed bestand tegen allerlei weersinvloeden. Of het nu regent of sneeuwt, het vochtig en koud is of juist warm en droog, deze tuinmeubelen kunnen het allemaal aan. Zeker wanneer u de meubelen ook nog behandelt met extra beschermde en voedende coatings. Wanneer u kiest voor tuinmeubelen met kussens, dan moet u de kussen aan het einde van de dag wel even verwijderen.

Ook ’s nachts genieten met Caresse boxsprings

Als u op een mooie zomerdag genoten heeft van de zon in uw eigen tuin, dan is het natuurlijk extra lekker wanneer u ook ’s nachts comfortabel kunt relaxen. Dat kan met de Caresse boxsprings, die ook verkrijgbaar zijn bij Hoek VT Wonen & Slapen. Deze boxsprings zijn voorzien van fijne matrassen die precies voldoende ondersteuning bieden tijdens uw slaap. Ook zijn deze bedden voorzien van een luxe ombouw, die past in een moderne slaapkamer. Zo ziet uw bed er ook nog eens mooi uit. Daarom zijn Caresse boxsprings de ideale boxsprings.