AT webdesign
Image default
Woning en Tuin

Hovenier nabij Hendrik-Ido-Ambacht: allround groen specialist

U bent op zoek naar een allround hovenier in de regio Hendrik-Ido-Ambacht? Dan sluiten de diensten van Van der Wel Hoveniers wellicht aan bij uw wensen. Deze groenspecialist is al ruim veertig jaar actief in de tuinsector. Deze jarenlange ervaring resulteert in een diepgaande vakkennis en specialisatie op meerdere gebieden. De groenspecialisten van deze hovenier hebben het vak dan ook door en door in de vingers en zijn breed inzetbaar. Of u nu een creatief ontwerp voor een tuin wilt ontvangt, uw bomen wilt laten snoeien of uw terras graag milieuvriendelijk gereinigd ziet worden, Van der Wel Hoveniers is uw groenspecialist.

Service op maat

Onderdeel van de werkwijze van deze hovenier uit de omgeving van Hendrik-Ido-Ambacht is het in kaart brengen van zowel uw wensen als de specifieke mogelijkheden binnen uw groenproject. Dit gebeurt tijdens een oriënterend gesprek. Zodra dit geïnventariseerd is, gaat de hovenier aan de slag met plan van aanpak. Ook met uw eventuele budget kan rekening worden gehouden. Daarbij zet Van der Wel Hoveniers zich in voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers. De grootte van uw tuinbouwproject maakt daarom geen verschil. Wilt u een volledige buitenruimte aanleggen bij uw bedrijfspand, of bent u op zoek naar een creatief ontwerp voor uw bescheiden balkon? In beide gevallen bent u in goede handen bij deze hovenier uit de regio Hendrik-Ido-Ambacht.

Alle diensten onder één dak

Omdat Van der Wel Hoveniers beschikt over een eigen wagen- en machinepark hoeft een klus binnen uw groenproject zelden uitbesteed te worden. Zo kunnen de hoveniers van dienst zijn bij onderhoudswerkzaamheden, renovaties en tuinrestauraties. Maar ook het aanleggen van oeverbeschoeiing of een kunstgrasveld behoort tot de mogelijkheden. Doordat Van der Wel Hoveniers uw project volledig in eigen beheer kan uitvoeren zullen de kosten gedrukt worden. Daarbij zijn de lijnen kort. U weet altijd wie uw aanspreekpunt is en dit zorgt voor een fijne samenwerking.

https://vanderwelhoveniers.nl/