AT webdesign
Image default
Eten en drinken

Indrukwekkende wijnkaart bij dit restaurant nabij Kijkduin

Taverne Meer & Bosch is een sfeervol restaurant met aan de ene kant de bekende Kijkduin, aan de andere kant de stad Den Haag en omgeven door een eeuwenoud bos. U kunt hier heerlijk eten, trouwen, vergaderen en simpelweg genieten van de sfeer en de omgeving. Naderhand loopt u gemakkelijk naar Kijkduin, zit u zo weer in de stad of bewondert u de eeuwenoude bomen. Wat uw gelegenheid ook is; de indrukwekkende wijnkaart van dit restaurant in de buurt van Kijkduin trekt vele bezoekers aan.

Ideaal voor de wijnliefhebber

Bent u een liefhebber van wijnen? Dan bent u in dit restaurant op de juiste plek. Want de wijnen die op de uitgebreide wijnkaart worden aangeboden liggen opgeslagen op de wijnzolder. Er zijn wel 8000 flessen die daar op temperatuur gehouden worden! De temperatuur in de wijnzolder is een constante 13 graden en de luchtvochtigheid is altijd 60% tot 70%. Dat zijn optimale omstandigheden. Bij Taverne Meer & Bosch zult u dus ongetwijfeld een pareltje vinden.

Organiseer allerlei evenementen

Dit restaurant nabij Kijkduin – vlak bij Den Haag en het strand – is te bezoeken als u gewoon een lekker hapje wilt eten. Het is dan wel verstandig om van tevoren te reserveren, want u bent niet de enige die gebruik wil maken van deze schitterende locatie. Het gebouw is ook een officiële trouwlocatie en dat betekent dat u zowel de ceremonie als het feest onder één dak kunt vieren. Verder kunt u uiteraard terecht bij dit restaurant vlak bij Kijkduin om uw zakelijke lunch te organiseren, om een verjaardag of jubileum te vieren of om de receptie van een uitvaart bij te wonen. U kunt er terecht voor een high tea, voor een buffet of een intiem diner. Met een unieke omgeving, een uitmuntende wijnkaart en heerlijke klassieke gerechten wordt u niet teleurgesteld.

https://www.meerenbosch.nl/