AT webdesign
Image default
Onderwijs

Kies voor een flexibele manier van examinering met digitaal toetsen

Bent u op zoek naar een veilige en efficiënte manier om examens af te nemen? Dan kan het wellicht prettig zijn om informatie in te winnen bij een professioneel examenbureau om de mogelijkheden te ontdekken. Voor degenen die het examen moeten afleggen is het fijn dat de examens worden afgenomen op een externe locatie in de buurt. Daarnaast hoeft u niet meer zelf op zoek naar een geschikte locatie met de juiste facilitaire voorzieningen en bekwame surveillanten. Een veilige en betrouwbare manier om examens af te nemen, is via digitaal toetsen. Daar leest u hier weet meer informatie over.

Wat zijn de voordelen van examineren via gespecialiseerde software?

Met digitaal toetsen worden examens op een examenbureau afgenomen dankzij een speciale software. Deze software komt van externe ontwikkelaars zoals Paragin en Citrus Andriessen vandaan. Het scheelt ontzettend veel moeite voor de examinatoren en zorgt ervoor dat degenen die moeten nakijken snel en efficiënt aan het werk kunnen. Bovendien houdt u altijd het overzicht wanneer de deelnemers het examen maken en is het niet mogelijk om de toetsen kwijt te raken. De computers bij het examenbureau zijn daarnaast ook nog fraudepreventief ingericht, zodat u ervan verzekerd bent dat deelnemers de antwoorden niet op internet kunnen opzoeken. Ze kunnen alleen in de digitale toetsomgeving werken en eventueel aantekeningen maken op kladpapier wanneer dit toegestaan is.

Locaties door heel Nederland

In het kort, digitaal laten toetsen bij een examenbureau heeft voor u alleen maar voordelen. Eureka Examens is een gespecialiseerd examenbureau dat altijd een examenlocatie in de buurt heeft van uw onderwijsinstelling of district. Het volledige afnametraject wordt voor u verzorgd, zoals het maken van de toetsen en het ontvangen van de deelnemers. Of het nu gaat om centrale examens of toetsing van mbo-onderwijsinstellingen, deze specialist helpt u verder om uw examinering zo goed mogelijk te laten verlopen.