AT webdesign
Image default
Onderwijs

Op zoek naar verdieping: Lessenseries

Op zoek naar verdieping: Lessenseries

Een workshop op de basisschool werkt motiverend en inspirerend voor zowel de leerlingen als de docenten op een basisschool. Het brengt vernieuwing, creativiteit en energie. Workshops komen er in verschillnde soorten, maten en disciplines. Je kan alle kanten op, zeker als je deze boekt bij de juiste organisatie. Grote Broer is zo’n organisatie, een creatief en vernieuwend orgaan wat werkt als een geoliede machine. Grote Broer mist zelden en laat de leerlingen bomvol energie en creativeit achter. Maar dan heb je nog de lessenseries, de workshops met de verdiepende factor voor de leerlingen die net dat ene stapje verder willen. 

De lessenserie is een reeks workshops gericht op dezelfde discipline, hier wordt er gestreefd naar zowel diepgang als herhaling. Tijdens de lessenseries leer je niet alleen kennismaken met een nieuwe discipline, je leert deze te beheersen. De verdieping die een lessenserie brengt zorgt ervoor dat de leerlingen van uw basisschool een echte nieuwe skill leren, eentje die ze kunnen toepassen in hun eigen leven. De lessenseries van Grote Broer kennen een breed, veelzijdig en kleurrijk aanbod. 

Lessenserie Theater

Theater is oefenen, oefenen, oefenen. Kennis opdoen van de juiste theaterdocenten en de tijd kunnen nemen je eigen handvaten binnen deze discipline aan te scherpen. Tijdens de lessenserie theater wordt precies dit doel behaald. De leerlingen leren niet alleen kennismaken met wat theater is, ze leren wie zij zelf kunnen zijn binnen de theaterwereld en komen er misschien wel achter of ze hiermee verder willen. 

De theater lessenseries worden uitsluitend begeleid door de beste theaterdocenten die Grote Broer kent, veel van deze docenten hebben zelf jaren lang op grote podia mogen staan en weten als geen ander hoe ze deze energie binnen een klaslokaal kunnen brengen. 

Zo’n lessenserie is gemakkelijk geboekt en georganiseerd, voor vragen kunnen u en uw collega’s uiteraard terecht bij de werknemers van Grote Broer. 

https://grotebroer.nl