AT webdesign
Image default
Aanbiedingen

Koop ambachtelijke producten bij deze slager uit Enschede

Heeft u binnenkort een familiefeest en zoekt u naar overheerlijke ambachtelijke producten? Of heeft u gewoon eens zin in een stuk vlees van topkwaliteit? Kies dan voor dé slager uit Enschede: Slagerij Huuskes. Deze keurslager heeft jarenlange ervaring en beoefent zijn vak nog altijd met even veel passie. Ze hebben een enorm ruim assortiment waardoor u ongetwijfeld iets vindt dat past bij uw wensen. Lees verder en ontdek alles over hun aanbod.

Een assortiment om u tegen te zeggen

Bij deze slager uit Enschede kunt u allerhande producten kopen. Ze hebben in de eerste plaats allerlei verschillende soorten vlees zoals, kip, rundsvlees, varkensvlees, lamsvlees, et cetera, dat geschikt is voor barbecue, gourmet, maar ook voor gewoon in de pan bakken. Gaat u voor de overheerlijke ribbetjes? Of ziet die Black Angus entrecote er te goed uit om te laten liggen? Het zijn in ieder geval allebei aanraders! Verder verkopen ze ook verschillende andere gerechten zoals, babi pangang, wraps, bami, gehaktballetjes, allerlei soorten pasta en bieden ze ook tal van heerlijke belegde broodjes aan. Heeft u een barbecue? Dan kunt u bij hen niet alleen uw vlees, maar ook nog al uw bijgerechten kopen Bij hen is er écht voor ieder wat wils.

Plaats uw bestelling online of ga langs

Naast hun grote assortiment heeft deze slager uit Enschede nog een ander groot voordeel: u kunt namelijk uw producten online bestellen. Per product vindt u de prijs en welke porties u kunt bestellen. Duid de juiste keuzes aan en plaats uw bestelling. U kunt dan kiezen of u de producten wilt laten leveren of dat u ze komt ophalen in hun slagerij. Uiteraard bent u bij hen ook altijd meer dan welkom om uw producten in de slagerij zelf te bestellen. De medewerkers van Slagerij Huuskes helpen u graag bij het maken van uw keuze.