AT webdesign
Image default
Aanbiedingen

3 redenen waarom toffe lunchboxen onmisbaar zijn voor jouw kids!

Lunchboxen zijn de uitkomst voor verschillende momenten en zorgen ervoor dat de lunch niet saai is! Zo kun je creatief omgaan met het eten dat je inpakt en ervoor zorgen dat jouw kleintjes de voeding krijgen die ze nodig hebben voor hun groeiende lichaam. Dit – en omdat het ook nog eens goed is voor het milieu – is waarom deze toffe lunchboxen niet mogen ontbreken in jouw huishouden!

 

Voedingsrijke lunches

Het mooie van lunchdozen, zoals de bento lunchbox is dat ze de mogelijkheid bieden om een evenwichtige maaltijd te bewaren en vervoeren. Als je lunches in een lunchdoos verpakt, kun je de voedingsmiddelen in afzonderlijke vakken verdelen, zodat je elke maaltijd gemakkelijker kunt aanpassen aan de behoeften van je kind. Zo weet je altijd zeker dat ze voldoende van het juiste voedsel binnenkrijgen en heb je toch wat speelruimte om hun favoriete snacks te kiezen.

 

Leuke presentatie van het eten

Een lunchbox is niet alleen praktisch, maar maakt eten ook leuk! Je kunt creatief zijn met de presentatie van elke maaltijd door kleurrijke voedingsmiddelen te kiezen en ze in aantrekkelijke patronen of vormen te rangschikken. Zo kun je de nieuwsgierigheid en interesse in het proberen van nieuwe etenswaren stimuleren op een creatieve en leuk gepresenteerde manier. 

 

Milieuvriendelijke oplossing

Als ouder is het belangrijk om aan het milieu te denken bij het inpakken van schoollunches voor je kinderen. Plastic verpakkingen voor eenmalig gebruik dragen niet alleen bij aan de wereldwijde verspilling, maar stellen uw kinderen ook bloot aan mogelijke giftige stoffen in sommige plastic materialen. De lunchboxen zijn een milieuvriendelijke oplossing omdat ze herbruikbaar en gemakkelijk schoon te maken zijn – bovendien zijn ze er in zoveel verschillende ontwerpen dat uw kleintje zich nooit zal vervelen! Daarnaast is het ook nog voor de lange termijn een goedkopere optie omdat de lunchbox lang meegaat. 

 

Lunchdozen zijn razend populair onder ouders die op zoek zijn naar een makkelijke manier om een voedzame lunch voor hun kinderen te vervoeren. Niet alleen zorgen deze handige bakjes voor een evenwichtige en intacte maaltijd, maar ze voegen ook een element van plezier toe aan het eten! Dus als jij op zoek bent naar een milieuvriendelijke oplossing om jouw kinderen te voorzien van een gezonde lunch, dan is een lunchbox de oplossing!

 

https://www.mymepal.com/lunchbox/lunchbox-met-vakjes