AT webdesign
Image default
Management

Maak uw data overzichtelijk dankzij master data management

Beschikt u over veel data welke u overzichtelijk wilt maken? Kies er dan voor om master data management in te zetten. Master data management is een verbonden, flexibel en gebruiksvriendelijk platform waarmee data op een efficiënte manier beheerd kan worden. Door gebruik te maken van dit platform krijgt u een duidelijk beeld van uw bedrijfskritische gegevens. Voorbeelden van bedrijfskritische gegevens zijn gegevens van klanten, leveranciers, partners, producten, materialen, accounts en dergelijke. Indien u deze data op dit moment opgeslagen heeft in verschillende systemen en applicaties binnen uw organisatie, kan master data management u uitkomst bieden wanneer u streeft naar overzicht en structuur.

Ontdek de voordelen van master data management

Het toepassen van master data management komt met veel voordelen. Allereerst stelt u uw bedrijf in staat om een betrouwbaar klantbeeld te creëren. Waar eerst alle klantinformatie ongestructureerd verdeeld was over verschillende bronnen, beschikt u dankzij master data management over een betrouwbaar beeld van uw informatie. U ziet in één oogopslag hoeveel klanten u heeft en krijgt eenvoudig toegang tot meer informatie. Daarnaast verbetert u het innovatievermogen van uw bedrijf. Een data management systeem biedt u de kans om samen te werken, nieuwe inzichten op te doen en potentiële bedreigingen te identificeren en innoveren. Tot slot zijn uw gegevens eenvoudiger te begrijpen omdat deze overzichtelijker verwerkt zijn in een functioneel dasboard.

Ontvang advies van een expert op het gebied van master data management

Heeft u interesse in master data management? Laat u dan informeren door Informa. Dit bedrijf beschikt over specialistische kennis over alles op het gebied van data en is business partner van IBM. Laat u daarom door de IBM gecertificeerde medewerkers van dit bedrijf van A tot Z begeleiden. Als kenniscentrum speelt Informa als sleutelrol bij de advisering, implementatie en opleiding in Information Management. Heeft u vragen over de dienstverlening? Neem dan contact op met de klantenservice.

https://www.informa.nl/