AT webdesign
Image default
Eten en drinken

Meer dan deze drankenservice heb je niet meer nodig

Ben jij iemand die ervan houdt om een speciale jenever, whisky, wijn of bier aan te kunnen bieden? Dan ga je misschien wel van winkel naar winkel om deze te vinden en te verzamelen. Nu hoeft dat niet meer, want als het nog niet in het grote assortiment van Drankenservice André Knol voorkomt, dan vinden ze het wel voor je. Ze hebben een winkel in Almelo met meer dan 250 verschillende soorten whisky’s op de plank, maar het assortiment in de webwinkel is twee keer zo groot. Daarbij verzorgen ze ook unieke en op maat gemaakte relatiegeschenken en is er een kleine verhuurservice voor (werk)feestjes. Meer dan deze drankenservice heb je dus niet nodig.

Het gevarieerde aanbod

Als je één ding opvalt als je de webwinkel van deze drankenservice bezoekt, dan is het het enorme assortiment. Je kunt er terecht voor gedistilleerde dranken, waaronder 500 whisky’s, bijzondere jenevers en een groot aantal likeuren. Daarnaast verkopen ze natuurlijk ook een goede selectie wijnen en vind je er allerlei speciaalbiertjes voor elk seizoen en elke gelegenheid. Ben je in de buurt van Almelo? Dan is het de moeite waard om de winkel van deze drankenservice te bezoeken en het assortiment daar zelf te bekijken. Indien je jouw specifieke drank niet kunt vinden, dan bestel je het via een medewerker en heb je het ook snel in huis.

Een kleine verhuurservice

Drankenservice André Knol is een slijterij met het grootste assortiment gedistilleerde dranken in regio Oost-Nederland. Ze kunnen daarom ook unieke relatiegeschenken voor je samenstellen. Jij geeft aan wat je wilt hebben en zij zorgen voor een perfecte aankleding. Een laatste dienst die door deze drankenservice aan wordt geboden, is een kleine verhuurservice van bijvoorbeeld tapinstallaties, bierbanken en koffiezetapparatuur. Daar wordt elk feestje, werk of privé, onvergetelijk mee. Bezoek daarom de uitgebreide webwinkel of het winkelpand en je houdt jouw speciale drank vast snel in de hand.