AT webdesign
Image default
Eten en drinken

Filet americain van het allerbeste rundvlees

Ben jij een liefhebber van filet americain? Dan moet je de filet americain van Ladessa zeker eens geproefd hebben! Het smeersel van dit merk is namelijk gemaakt van het allerbeste rundvlees van Nederlandse bodem. De filet americain is onwijs smeuïg en uiterst smaakvol. Het is een heerlijke spread om op je broodje, cracker of boterham te smeren. Veel mensen zijn het erover eens dat de filet americain van dit merk de beste is. In een blinde smaaktest wordt Ladessa dan ook vaak gekozen als lekkerste smeersel. Hoe dat komt? Waarschijnlijk door de unieke samenstelling van het beste rundvlees en een perfecte combinatie van specerijen. Wanneer je deze filet americain ook eens wilt proeven, moet je dat zeker doen. Ga hiervoor gewoon naar een supermarkt bij jou in de buurt en stop de filet americain van Ladessa in je winkelwagentje.

Ontdek de verschillende smeersels van dit merk

Filet americain komt in verschillende soorten en smaken. Dit bijzonder goede merk maakt daarom niet alleen naturel smeersels, maar onder andere ook:

  • Filet americain met uitjes
  • Filet americain speciaal
  • Filet americain pesto
  • Filet americain mager
  • Filet americain carpaccio

Het bovengenoemde rijtje is slechts een greep van de verschillende smeersels van dit bedrijf. Naast dat ze diverse filet americains produceren, kun je van dit merk ook de meest verrukkelijke likkepot, ossenworst en vitello tonnato kopen. En eet je liever vegetarisch? Dan heb je ook de mogelijkheid om tomaat americain te smeren. Deze vegetarische, hartige spread bestaat uit een fijngesneden mengsel van tomaat, ui, wortel en paprika.

Koop deze lekkere smeersels in de supermarkt

Vraag je jezelf nu misschien af waar je de heerlijke smeersels van Ladessa kunt kopen? Het antwoord is simpel: bij een supermarkt bij jou in de buurt. De producten van dit merk zijn namelijk in vele supermarkten terug te vinden. Wil je er toch zeker van zijn dat je naar een supermarkt gaat die de producten van Ladessa verkoopt? Check dit dan even met de store locator op de website van Ladessa.

https://ladessa.nl/