AT webdesign
Image default
Aanbiedingen

Noemenswaardige stukken vlees te verkrijgen bij online slager; Le Jean

Je kunt tegenwoordig alles wel online bestellen; kleren, gereedschap, kantoorartikelen en de laatste tijd maken er ook steeds meer mensen gebruik van de bestelservice van een supermarkt. Je hoeft te drukke winkels niet meer in en je komt niets te kort. Doordat het kopen van producten zo goed verloopt is het ook niet gek dat je ook steeds meer online slagers tegenkomt. Een voorbeeld hiervan is LeJean online slager . Zij zorgen ervoor dat de vragende behoefte naar kwalitatief goed vlees vervuld kan worden en dat jij een uniek stukje vlees bij hen kan kopen. Wil je meer weten over wat voor een speciaal vlees zij hebben? Lees dan verder, hier worden verschillende bijzondere stukken vlees toegelicht.

Exotisch vlees

Allereerst hebben zij een geweldig aanbod van exotisch vlees; struisvogel, krokodil, bizon. Maar het allerbijzonderste stukje exotisch vlees is toch wel het zebravlees. Doordat deze beesten hun eten zelf bij elkaar grazen blijft het vlees lekker mager en heerlijk subtiel van smaak. Het vlees is wat zoetig van smaak en daarom geschikt voor veel recepten. Je kunt dit vlees hier dan ook krijgen als steak of als stoofvlees. Erg lekker en makkelijk om dus een keertje uit te proberen.

Wild vlees

Naast dat je er dus geweldig exotisch vlees kan krijgen hebben ze bij Le Jean ook een groot aanbod van wild vlees met onder andere; konijn, haas, wild zwijn of een lekker stukje hert. Deze laatstgenoemde komt in allerlei soorten en maten zoals bijvoorbeeld; biefstuk, herten wangen of hertenrack. Het is lekker mals vlees en van goede structuur, je kan dit vlees haast niet bestellen. Het is dan ook perfect voor een etentje of een speciale gelegenheid.

Bijzonder rundvlees

Als laatste mag het bijzondere rundvlees van deze slager ook zeker niet vergeten worden. Dit rundvlees komt namelijk van over de hele wereld. In landen als Australië, Uruguay en Ierland lopen runderen rond die allen op een bepaalde manier behandeld worden om de smaak van het vlees te behouden of beter naar voren te laten komen. Zo wordt worden de Ierse runderen grasgevoerd, voor de echte beef smaak en er zijn erg veel verschillende stukken van het dier te verkrijgen; steak, short rib etc. Ook op bekend vlees gebied kun je dus vanalles uitproberen.