AT webdesign
Image default
Eten en drinken

Origineel cadeau: een cocktailpakket bestellen

Je kan tegenwoordig veel thuis laten bezorgen. Super handig als je geen tijd hebt om iemand persoonlijk een cadeau te overhandigen. Je besteld wat en het wordt bezorgd. Maar hoe leuk is het om een belevenis cadeau te doen die thuisbezorgd wordt! Dat kan sinds kort: Je kunt een cocktailpakket bestellen en thuisbezorgd laten worden via Mima Amsterdam. Een origineler cadeau bestaat haast niet.

Cocktail cadeau

Wat kun je verwachten als je een cocktailpakket gaat bestellen? Je gaat naar de site en stelt zelf je box samen. Wil je het extra feestelijk? Dan kun je er ook nog eens bijpassende glazen bij bestellen. De gelukkige die de cocktails thuisbezorgd gaat krijgen, hoeft gelukkig geen expert te zijn op cocktail gebied. In de box zijn ook recepten meegeleverd.

Vers en houdbaar

Naast recepten en eventueel glazen, rietjes en andere benodigdheden voor een succesvolle cocktail avond, is de box gevuld met verse en houdbare ingrediënten. Dat is dus een aandachtspuntje voor de cadeau gever. Je moet ervoor zorgen dat de ontvanger het wel in redelijk korte termijn het cadeau opent en gebruikt. Niks is zieliger tenslotte dan verlepte munt voor de Virgin Mojito… Zorg dus voor een goede timing voor de cocktails die je thuisbezorgd laat worden bij je vriend of vriendin.

Alcohol en alcoholvrij

Cocktails thuisbezorgd laten worden als cadeau hoeft niet per definitie te betekenen dat je alcohol schenkt. Er zijn ook alcoholvrije mogelijkheden zodra je een cocktailpakket gaat bestellen. Dat maakt het meteen ook een fantastisch cadeau voor een stel dat een kindje verwacht. Hoe leuk is het om te toasten met vers gemaakte alcoholvrije cocktails op de kleine. Sowieso is er een enorme opmars van alcoholvrije cocktails. Dus ook als je geen kind verwacht, is een alcoholvrije cocktail zeker het proberen waard en maakt het een ontzettend origineel cadeau om te geven!