AT webdesign
Image default
Eten en drinken

De populairste smaken van onze aardappelchips

Een van de populairste aardappelchips smaken is Hoeksche Chips Zeezout. Deze chipssmaak heeft een heerlijke en natuurlijke aardappelsmaak. Het zeezout dat wordt gebruikt voor het kruiden van deze aardappelchips, wordt gewonnen uit de zoutvelden van Zuid-Frankrijk. De velden in deze streek lopen tijdens de vloed vol met zeewater. Door de warme zon die tegelijkertijd op het water schijnt, wordt het water langzaam verdampt. Op deze manier blijft er dan zout liggen, dat vervolgens weer wordt gebruikt voor het op smaak brengen van de chips. De Hoeksche Chips Zeezout is vrij van kunstmatige kleur- geur- en smaakstoffen. De enige ingrediënten die deze chips bevat zijn aardappel, zonnebloemolie en zeezout.   

Probeer ook de smakelijke Ribbel-variant

De aardappelchips Zeezout is ook verkrijgbaar in een ribbelvariant: Hoeksche Chips Ribbel. Deze chips heeft dezelfde smaak als de normale Zeezout chips, maar heeft net dat extra crunchy randje. Door de structuur van de chips bezorgt deze variant meer kraak en smaak tijdens het nuttigen van de chips. Ook de Hoeksche Chips Ribbel is uiteraard met schil en al gebakken, waardoor er niets anders nodig is dan aardappel, zonnebloemolie en zeezout. De chips is lactosevrij, conserveringsvrij en zonder toegevoegde zoetstoffen.

De verschillende eisen waar de chips aan voldoet

De smaken van Hoeksche Chips verschillen per seizoen. Dit is dan ook het belangrijkste uitgangspunt. Verder zijn er meerdere smeerpunten over hoe de natuurlijke aardappelchips wordt geproduceerd. De chips die gemaakt ne verkocht worden, moet aan de volgende eisen voldoen:

  • De chips is lactosevrij
  • De chips is glutenvrij
  • De chips is transvetvrij
  • Er worden geen additieven toegevoegd
  • De chips is vrij van kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen

Bent u ook benieuwd geworden naar de verschillende smaken van onze aardappelchips? De chips is online via onze webshop te bestellen. Verder is de chips ook verkrijgbaar bij een verkooppunt bij u in de buurt. Om te zoeken naar een verkooppunt bij u in de buurt kunt u een kijkje nemen op de website.

https://hoekschechips.nl/