AT webdesign
Image default
Woningen

Reken op deze expert voor het plaatsen van uw houten vloeren in Nijmegen

Biggelaar Parket uit Veghel is al jaar en dag een gevestigde waarde in Limburg en Nijmegen wanneer het aankomt op de productie, plaatsing en afwerking van houten vloeren. Ze voeren hun werk uit met passie, wat zich weerspiegelt in hun realisaties. Wanneer u voor dit familiebedrijf kiest, kiest u voor meer dan 60 jaar ervaring en een bijhorende topkwaliteit. Ze werken uitsluitend met vakmannen die weten waar ze mee bezig zijn. Ze mochten al honderden woningen in Limburg en Nijmegen voorzien van schitterende houten vloeren. Wordt uw woning de volgende in het rijtje?

Standaardvloeren of vloeren op maat; aan u de keuze

Een houten vloer geeft karakter aan ieder pand. Voorzie uw huis van de warmte die een houten vloer uitstraalt, of zorg voor een gezellige en uitnodigende sfeer met een vloer die perfect past bij het interieur van uw zaak. In hun showroom in Veghel vindt u alle standaardbreedtes, -lengtes en -afwerkingen. Ziet u het liever net iets anders, of wilt u een volledig unieke vloer samenstellen? De experts van Biggelaar Parket helpen u hier graag bij. In hun werkplaats met bijhorende spuiterij, realiseren ze uw droomvloer op maat. Zo past uw houten vloer perfect bij de rest van het interieur van uw huis in of in de buurt van Limburg of Nijmegen.

Kies voor de beste service

Als leverancier van houten vloeren in Nijmegen en Limburg, bieden ze naast de plaatsing en afwerking, ook een dienst na verkoop aan. U kunt bij hen namelijk ook terecht voor de aankoop van diverse onderhoudsproducten. Ze geven u met plezier advies over welk producten het meest geschikt zijn voor uw vloeren, en hoe u de producten dient te gebruiken. Zo zorgt u er eigenhandig voor dat uw vloeren jarenlang meegaan en er na iedere onderhoudsbeurt als nieuw uitzien. Neem contact met hen op voor meer informatie over hun diensten.