AT webdesign
Image default
Particuliere dienstverlening

Relatietherapie in Breda: hulp bij al uw relatieproblemen

Voor relatietherapie in Breda bent u welkom in Psychologie Praktijk Floor. Psycholoog Floor van den Eijnden gaat dan samen met u en uw partner aan de slag om de specifieke problemen in kaart te brengen. De problemen kunnen onder meer liggen bij communicatie, intimiteit of vertrouwen. Op basis van uw specifieke relatieproblemen zal een behandelplan ontstaan waarin u zult werken aan deze knelpunten maar ook het beter kunnen begrijpen en accepteren van elkaar.

Wanneer kiest u voor relatietherapie?

Er kunnen heel verschillende redenen voor de problemen binnen uw relatie zijn. Vaak is het gevolg hiervan dat u meer ruzie heeft, elkaar verwijten maakt, of juist helemaal niet meer het gesprek aangaat. In alle gevallen heeft dit een nadelig effect op de sfeer thuis of binnen uw gezin. Komt u er met uw partner alleen niet uit? Dan kan relatietherapie in Breda helpen u inzicht te verschaffen in uw relatie, in elkaar en in de oorzaken van uw relatieproblemen. Afhankelijk van de specifieke problematiek binnen uw relatie kan een ruziestop nodig zijn, of het beter leren communiceren en onderhandelen met elkaar. Soms is het ook nodig inzicht in gedragspatronen te krijgen. Relatietherapie helpt hierbij. 

Hoe gaat relatietherapie in het werk?

Denkt u gebaat te zijn bij relatietherapie in Breda via Psychologie Praktijk Floor? Dan kunt u zich per telefoon aanmelden of online via de website van de praktijk. Na de aanmelding zult u op korte termijn reactie krijgen om uw intakegesprek te plannen. Bij Psychologie Praktijk Floor kunt u terecht voor een afspraak op alle werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur. Daarbij zijn afspraken in avond op dinsdag mogelijk. Tijdens de intake zullen u en uw partner dezelfde vragen beantwoorden over uw relatie, om zo in kaart te brengen of u dezelfde problemen ervaart. Op basis van deze inzichten zal een behandelplan opgesteld worden door de psycholoog. In overleg met u zullen dan de afspraken voor de gesprekken volgen.

https://www.psychologiepraktijkfloor.nl/