AT webdesign
Image default
Aanbiedingen

Richt uw tandartspraktijk in met All Dent

All Dent zorgt er voor dat uw tandartspraktijk helemaal de goede praktijkinrichting bevat., voor zowel tandartsen als orthodontisten. Bij ons kunt u bijvoorbeeld terecht voor een ruim aanbod aan de beste tandartsstoelen, zodat al uw cliënten met het beste comfort bij u kunnen zitten. Naast de beste tandartsstoelen hebben wij ook een grote voorraad aan alles wat u nodig heeft voor uw verdere praktijkinrichting. Al onze producten komen van welbekende merken als W&H en Faro, waardoor wij u er van kunnen garanderen dat deze van hoge kwaliteit zijn. 

De meest professionele praktijk met All Dent

Zoals u inmiddels al weet kunt u bij ons van All Dent kiezen uit een grote voorraad aan de beste producten voor uw praktijkinrichting. Ons complete aanbod is verlichting, O.K.-stoelen, behandeleenheden, hand- en hoekstukken, röntgen, digitale röntgen (met software), thermodesinfectoren, autoclaven, tandarts werkstoelen, intra-orale camera’s, waterbehandeling, lasers, hand- en hoekstukreinigers, compressoren, kastwanden,  afzuigmotoren, occasions en mengkranen. Deze praktijkinrichting is van de merken Faro, Gigadent, W&H, Melag, Finndent en Forest. Een mond vol aan keuze dus. Dit gehele aanbod is terug te vinden op onze website, waar u gerust nog even langs alles kunt gaan. Een praktijkinrichting kiezen is uiteraard een ingewikkelde keuze en een erg belangrijke keuze. Hiervoor hebben wij dan ook een showroom om u hierbij zo goed mogelijk te kunnen helpen. Kom dus even langs in Veenendaal (graag wel even laten weten dat u komt) en bekijk ons assortiment. Als u echter nu al vragen heeft over onze producten kunt u altijd terecht bij onze online klantenservice.

Onze projecten

Als u dan toch al op onze website aan het kijken bent willen wij u aanraden om even te kijken naar onze reeds gerealiseerde projecten. Enkele voorbeelden hiervan zijn de praktijkinrichting van Dentiz Dordrecht, tandarts Abes en de orthodontist in Veenendaal. Zo kunt u zien dat voor elke praktijk, die allemaal uniek zijn, wij de bijpassende praktijkinrichting kunnen leveren. U kunt meteen reviews lezen van ervaringen met onze producten. Vragen beantwoorden wij graag via de mail of de telefoon. Hoe u contact met ons opneemt vindt u op onze site: alldent.nl.