AT webdesign
Aanbiedingen

Richt uw tandartspraktijk in met All Dent

All Dent zorgt er voor dat uw tandartspraktijk helemaal de goede praktijkinrichting bevat., voor zowel tandartsen als orthodontisten. Bij ons kunt u bijvoorbeeld terecht voor een ruim aanbod aan de beste tandartsstoelen, zodat al uw cliënten met het beste comfort bij u kunnen zitten. Naast de beste tandartsstoelen hebben wij ook een grote voorraad aan alles wat u nodig heeft voor uw verdere praktijkinrichting. Al onze producten komen van welbekende merken als W&H en Faro, waardoor wij u er van kunnen garanderen dat deze van hoge kwaliteit zijn. 

De meest professionele praktijk met All Dent

Zoals u inmiddels al weet kunt u bij ons van All Dent kiezen uit een grote voorraad aan de beste producten voor uw praktijkinrichting. Ons complete aanbod is verlichting, O.K.-stoelen, behandeleenheden, hand- en hoekstukken, röntgen, digitale röntgen (met software), thermodesinfectoren, autoclaven, tandarts werkstoelen, intra-orale camera’s, waterbehandeling, lasers, hand- en hoekstukreinigers, compressoren, kastwanden,  afzuigmotoren, occasions en mengkranen. Deze praktijkinrichting is van de merken Faro, Gigadent, W&H, Melag, Finndent en Forest. Een mond vol aan keuze dus. Dit gehele aanbod is terug te vinden op onze website, waar u gerust nog even langs alles kunt gaan. Een praktijkinrichting kiezen is uiteraard een ingewikkelde keuze en een erg belangrijke keuze. Hiervoor hebben wij dan ook een showroom om u hierbij zo goed mogelijk te kunnen helpen. Kom dus even langs in Veenendaal (graag wel even laten weten dat u komt) en bekijk ons assortiment. Als u echter nu al vragen heeft over onze producten kunt u altijd terecht bij onze online klantenservice.

Onze projecten

Als u dan toch al op onze website aan het kijken bent willen wij u aanraden om even te kijken naar onze reeds gerealiseerde projecten. Enkele voorbeelden hiervan zijn de praktijkinrichting van Dentiz Dordrecht, tandarts Abes en de orthodontist in Veenendaal. Zo kunt u zien dat voor elke praktijk, die allemaal uniek zijn, wij de bijpassende praktijkinrichting kunnen leveren. U kunt meteen reviews lezen van ervaringen met onze producten. Vragen beantwoorden wij graag via de mail of de telefoon. Hoe u contact met ons opneemt vindt u op onze site: alldent.nl.

Gerelateerde artikelen

Koop ambachtelijke producten bij deze slager uit Enschede

Hoe word een animatiefilmpje in elkaar gezet?

Auto financieren