AT webdesign
Image default
Verbouwen

Tips voor uw vloer te egaliseren

Ongelijke vloeren en scheuren in uw huis kunnen een probleem zijn. Ze hebben een negatieve invloed op het algehele uiterlijk van het huis en worden plekken waar kleine dieren en ongedierte leven. Leer vloeregalisatie en betonrestauratie, zodat u in plaats van het inhuren van bouwvakkers, deze problemen zelf kunt oplossen.

Voordat u dit project ondergaat, is het belangrijk dat u de juiste gereedschappen, materialen en technieken kent voor een succesvol vloeregalisatieproject. Hier zijn enkele eenvoudige stappen om u op weg te helpen.

Belangrijke benodigdheden:

-Vloernivelleringsmiddel

-Vier-voet niveau Nylon String

-Trowel

-Vijf-gallon emmer

-Een boor- en mengbak

-Sandpaper

Begin bij het vinden van lage plekken

Het eerste wat u moet doen bij het egaliseren van de vloer is het vinden van lage plekken op de vloer. Nadat u ze hebt gevonden, strekt u een nylonkoord uit over die plekken. Bevestig het touw aan de hoge punten van de vloer aan beide zijden van de lage gebieden. U zult het touw later als referentie gebruiken wanneer u begint met het spreiden en gladstrijken van de vloerleveling.

Spreid het mengsel uit op de vloer

Na dit te hebben gedaan, kunt u water en nivelleringspoeder toevoegen aan een emmer met vijf galerijen. Meng ze met de boor en mengbit. Spreid dit mengsel uit tot de vloer op gelijke hoogte is met het referentiekoord. Zorg ervoor dat de vloer schoon is voordat u de vloerlevlevator aanbrengt.

Wacht daarna tot de vloer droog is en schuur eventuele oneffenheden weg met schuurpapier.

Restaureer het beton in uw woning

Uw woning kan daarentegen wel betonsanering nodig hebben als u scheuren in uw kelder of andere kamers in uw huis aantreft. Deze procedure kan uw huis een frisser en nieuwer uiterlijk geven. Ook beschadigingen door verwering en andere elementen die het huis esthetisch aantasten, worden aangepakt.

Deze procedure is vrij eenvoudig. Eerst moet u de betonnen ruimte schoonmaken. Veeg het vuil en puin weg en was het gebied vervolgens met water. Na het verlaten van het gebied om te drogen, identificeer de scheuren in het gebied voor de restauratie. Maak de scheuren nat met water en laat ze door het gescheurde gebied lopen.

Hoe restaureer je beton?

Meng een kleine hoeveelheid beton iets dikker dan aanbevolen. Als de verpakkingsrichting een verhouding van 2:1 beton op water vereist, meng dan 3:1. Roer dit tot een dikke pasta en breng de pasta vervolgens aan op het gescheurde gebied. U kunt een troffel gebruiken om de dikke substantie in de scheuren te persen en deze tot aan de bovenkant te vullen, zelfs met de onaangetaste gebieden. Maak vervolgens een dun mengsel van beton door meer dan aanbevolen water toe te voegen. Als de instructies bijvoorbeeld vragen om een 2:1-verhouding, moet u 2:2 mengen.

https://www.goedkoopegaliseren.nl/betonvloer-egaliseren/