AT webdesign
Image default
Particuliere dienstverlening

Uw makelaar in Hilversum voor begeleiding bij uw aankoop

Als u op zoek bent naar een fijne woning in de mooie omgeving van Hilversum dan is het een aanrader om hierbij een makelaar uit Hilversum in te schakelen. Een makelaar die thuis is in de Gooische huizenmarkt kan u wegwijs maken in het aanbod in de omgeving en weet met welke ontwikkelingen u rekening moet houden. Een fijne makelaar uit Hilversum is Dorenbosch|Rasch Makelaars. Sinds 2004 is deze makelaardij met twee zeer ervaren makelaars een begrip in Hilversum en omgeving. Door de persoonlijke betrokkenheid van zowel de makelaars als de secretaresses is zaken doen met deze makelaardij een fijne aangelegenheid.

Met een uitgebreid aanbod vindt u de begeleiding die u zoekt

Deze makelaar uit Hilversum heeft alles in huis wat u wenst bij een ervaren makelaardij. Naast aankoopbegeleiding in de vorm van een full service zoekopdracht, kunt u hier uiteraard ook terecht voor het verkopen of (ver)huren van een woning. Maar ook als uw woning getaxeerd moet worden of als u twijfels heeft over de WOZ waarde van uw woning kunt u hier terecht. Al veel huizeneigenaren hebben gebruik gemaakt van het toetsen van de WOZ-waarde van hun huis en hiermee veel geld bespaard.

Een objectieve blik op belangrijke momenten

Het aankopen van een woning is een grote beslissing die vaak gepaard gaat met emotie. Een goede makelaar kijkt met een objectieve blik op momenten waar bij u zelf soms juist de emotie overheerst. Zo letten zij op eventueel achterstallig onderhoud, maar denken ze ook met u mee over verbouwingskosten, eventuele vergunningen of andere juridische beperkingen. Wilt u een huis gaan kopen in Hilversum of omgeving, dan is dé makelaar uit Hilversum Dorenbosch|Rasch Makelaars zeker de partij die u nodig heeft voor een prettige afhandeling van uw aankoop. Op de websites vindt u de vele referenties van tevreden opdrachtgevers die u voor gingen.