AT webdesign
Image default
Verbouwen

Verfraai uw huis met een mooie PU gietvloer

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer voor uw woning of bedrijfsruimte, denk dan eens aan een PU gietvloer. Deze vloeren zijn zeer onderhoudsvriendelijk en bovendien erg duurzaam. U kunt een gietvloer zelf doen, maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de vloer door een vakman te laten aanbrengen. Als u kiest voor een PU gietvloer, dan heeft u keuze uit verschillende kleuren en structuren. Er is altijd wel een vloer die past bij uw voorkeuren en bij de rest van het interieur. Zeker als u jonge kinderen of huisdieren hebt, waardoor een ongelukje soms kan gebeuren, dan is een gietvloer een prima keuze. Schoonmaken is namelijk een peulenschil.

Kan ik een gietvloer ook zelf leggen?

Als u een beetje handig bent, dan is een gietvloer zelf doen zeker mogelijk. U kunt zich goed voorbereiden door online instructievideo’s te bekijken of door een workshop te volgen. Het is in ieder geval aan te raden om u goed voor te bereiden als u van plan bent om zelf een PU gietvloer te gaan leggen. Want als u halverwege tot de conclusie komt dat het niet lukt, bent u verder van huis. Dan moet u alsnog de hulp van een professional inroepen en dan wordt het een dure klus. Maar als u het vertrouwen in heeft, kunt u er natuurlijk altijd voor kiezen om het zelf te doen.

Waar bestel ik het materiaal voor een mooie gietvloer?

Als u een gietvloer zelf gaat doen of het door een handige kennis kunt laten doen, dan kunt u onder andere terecht bij Decochip. Zij leveren doe-het-zelfpakketten voor het aanleggen van een PU gietvloer. U kunt kiezen uit verschillende pakketten met een vloer van de door u gewenste categorie. Alle benodigde materialen en gereedschappen kunt u direct mee bestellen. Zo kunt u als uw pakket wordt geleverd meteen aan de slag met uw nieuwe vloer.