AT webdesign
Image default
Bedrijven

Vergaderlocatie Veenendaal nodig?

Vonk360, vergaderlocatie Veenendaal is centraal gelegen in Midden-Nederland aan de A12. Veenendaal ligt in de provincie Utrecht. Goed bereikbaar met openbaar vervoer maar ook met de auto. En maakt u zich geen zorgen om een parkeerplek. Met de 190 parkeerplaatsen vlakbij de deur op het eigen terrein is er voldoende parkeergelegenheid zonder zoeken of zonder hoge kosten.

Hoe belangrijk is een goede vergaderlocatie Veenendaal?

Een goede vergaderlocatie Veenendaal speelt een cruciale rol bij het sluiten van de deal in elk bedrijf. Voor een zakelijke deal is een goede locatie daarom uiterst belangrijk voor de groei en uitbreiding van een bedrijf en dus het grote belang. Een goed uitgeruste conferentieruimte binnen Vonk360 kan een geweldige omgeving bieden voor discussie en leren op topniveau. Het is een gemeenschappelijke overtuiging dat de vergaderzalen ruim moeten zijn, omdat een comfortabele omgeving creativiteit voortbrengt.

Huren boven eigendom

Veel jonge bedrijven gaan vanwege het gebrek aan voldoende ruimte in de vergaderruimtes voor een gehuurde ruimte. Er moet veel aandacht worden besteed aan de inrichting, niet alleen om een professioneel imago van het bedrijf te behouden, maar ook om een zeer comfortabele sfeer voor de aanwezigen te behouden. Als dit primaire element onvoldoende aandacht krijgt, kan dit leiden tot een ontevreden klantervaring. Gelukkig hoeft u hier bij Vonk360 in Veenendaal absoluut niet te vrezen.

Veel mogelijkheden

In elke vergaderzaal is een sfeer gecreëerd die effectieve en doorslaggevende vergaderingen mogelijk maakt. Er zijn verschillende soorten vergaderruimte-indelingen mogelijk: in U-vorm, klaslokaal, directiekamer, banket, cabaret. Maar ook zijn de basiselementen aanwezig zoals de juiste stoelen en tafels, high speed internet, interactieve smartscreens, goede verlichting om u en uw gasten altijd een goede ervaring te bieden. En dat is geen overbodige luxe in een land waar zo’n 6,5 uur per week vergaderd wordt. Dit komt neer op ongeveer 300 uur per jaar. Het complex is uitgerust met de nieuwste technieken zoals energieopslag in de heipalen, koelplafonds, automatische verwarming, verlichting en zonwering. Het led-reclamescherm van 32 m² aan de buitenzijde is meer dan dat. Het is voorzien van zonnepanelen.

Neemt u gerust eens een kijkje op de website, of maak een afspraak en ga langs om de ruimtes met eigen ogen te zien: info@vonk360.nl of 085-3035949 of maak gebruik van het contactformulier op de website.