AT webdesign
Image default
Eten en drinken

Waarom u moet kiezen voor deze landelijke trouwlocatie nabij Geldrop

Een van de belangrijkste onderdelen van een bruiloft is misschien wel de trouwlocatie. Dit is namelijk de locatie waar u het jawoord gaat zeggen. U wilt deze dag op een prachtige plek doorbrengen die alles heeft wat u wenst. Wanneer u een landelijk thema heeft van uw bruiloft is de Strabrechtse Hoeve in Mierlo een perfecte locatie. Deze trouwlocatie nabij Geldrop biedt namelijk ontzettend veel mogelijkheden voor uw ceremonie en feest.

Beschikbaar voor uw hele trouwdag

Een groot voordeel van deze trouwlocatie is dat u hier uw hele bruiloft kunt organiseren. U kunt hier zowel de ceremonie, het diner als het feest houden. Dit ontzettend handig omdat u en uw gasten zich niet hoeven te verplaatsen. Deze trouwlocatie nabij Geldrop heeft ook nog eens veel mooie accommodaties voor alle onderdelen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen om de ceremonie buiten te organiseren of binnen in het koetshuis. Ook heeft dit prachtige natuurgebied genoeg mogelijkheden voor trouwfoto’s. Hierdoor kunt u uw trouwdag indelen zoals u dit wilt.

Een professioneel restaurant

Deze trouwlocatie nabij Geldrop beschikt ook over een professioneel restaurant. Als u ook een diner wilt organiseren staat het keukenpersoneel voor u klaar. U laat tijdens uw bruiloft de lekkerste gerechten uitserveren aan uw gasten. Ook is het mogelijk om een hapje en drankje te laten serveren. Al het personeel houdt rekening met uw wensen. Hierdoor is de dag precies zoals u deze voorgesteld had.

Een bruiloft zoals u dit wilt

Een bruiloft is natuurlijk erg persoonlijk en ieder bruidspaar heeft andere wensen. Daarom biedt de Strabrechtse Hoeve veel mogelijkheden aan om uw dag zo perfect mogelijk te maken. U bepaalt zelf hoe uw dag eruit komt te zien. Voor een eerste indruk kunt u altijd op locatie in Mierlo langskomen of een afspraak maken. Samen met het personeel organiseert u dan een fantastische dag in dit prachtige natuurgebied.

https://strabrechtsehoeve.nl/