AT webdesign
Image default
Eten en drinken

Zaalverhuur in Uden waarbij aan alles is gedacht

Organiseer je een feest en ben je op zoek naar een bedrijf in regio Uden waar je terecht kunt voor zaalverhuur? Kies dan voor Jambon. Dit bedrijf biedt sfeervolle zalen die van alle gemakken voorzien zijn. Je kunt hier feest vieren met tot wel 130 personen, waardoor de kans groot is dat je hier perfect terecht kunt met je gezelschap. Natuurlijk wil je met een kleiner gezelschap ook weer niet een te grote zaal. Ook daar is aan gedacht bij dit zaalverhuurbedrijf. Je vindt er namelijk ook een gezellige private dining room die ruimte biedt aan gezelschappen van rond de 50 personen. Wat voor feest je ook wilt vieren in Uden; je hebt er genoeg ruimte voor dankzij de mogelijkheden voor zaalverhuur van Jambon.

Een restaurant met hotel in hartje Uden als ideale uitvalsbasis voor een weekend weg

Jambon is meer dan alleen een plek voor zaalverhuur in Uden. Het is ook een restaurant met hotel. Je kunt er heerlijk eten en uitrusten op een hotelkamer die van alle gemakken voorzien is. Vanuit het hotel kun je diverse activiteiten in de buurt ondernemen. Bezoek bijvoorbeeld de St. Petruskerk of ga een avondje naar de bioscoop. Na je avonturen kom je terug in het hotel waar je heerlijk kunt slapen op de uitstekende bedden. Of je gaat eerst nog even het restaurant in voor een borrel of een hapje eten. In dit restaurant met hotel kan het allemaal.

Informeer naar de beschikbaarheid van de zalen, tafels en kamers

Zoek je nog een restaurant met hotel in Uden? Of ben je juist op zoek naar een goede plek voor zaalverhuur? Neem dan contact op met de vriendelijke medewerkers van Jambon om een zaal te huren of om een tafel of kamer te reserveren. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en de beschikbaarheid.