AT webdesign
Image default
Dienstverlening

24 uurs dienstverlening: storing, defect of periodiek onderhoud aan stoomketels

Of het nu gaat om een storing in uw stoomketel waarbij snel hulp geboden is of het periodieke onderhoud aan stoomketels, bij K.K. Brandertechniek kunt u rekenen op een 24 uurs service. Daarbij geldt deze service 365 dagen per jaar. U kunt dus altijd bij dit bedrijf terecht. K.K. Brandertechniek is een specialist op het gebied van onderhoud aan stoomketels en volgt daarbij de richtlijnen van de Stichting Certificatieregeling Inspectie Onderhoud Stookinstallaties (SCIOS). Daarnaast bent u bij dit bedrijf ook aan het juiste adres voor de periodieke inspecties van stookinstallaties. K.K Brandertechniek biedt u een universele ketel- en branderservice.

Snelle service: spoedklus of regulier onderhoud van stoomketels

K.K. Brandertechniek werkt met een decentraal opgezette service afdeling, waardoor de responsetijd kort is. Een monteur kan altijd snel bij u ter plaatse zijn. Wel zo prettig wanneer het bijvoorbeeld een storing of defect in uw stoomketel betreft. Maar ook voor onderhoud aan stoomketels en een periodieke inspectie van stookinstallaties kunt u K.K. Brandertechniek altijd bereiken. Daarvoor kunt een afspraak plannen op een moment dat het u schikt. Met periodieke onderhoudswerkzaamheden door de vakbekwame monteurs van K.K. Brandertechniek bent u verzekerd van goedwerkende ketels en stookinstallaties. Zo geeft u defecten en storingen geen kans te ontwikkelen.

Keuring en periodieke inspectie van stookinstallaties

Naast het onderhoud aan stoomketels kunt u ook voor vakkundig uitgevoerde periodieke inspecties van stookinstallaties terecht bij K.K. Brandertechniek. Wanneer is het tijd voor een inspectie?Een eerste inspectie hoort binnen zes weken na ingebruikname van de installatie plaats te vinden. Gaat het om een installatie met gasvormige brandstof? Dan is de keuringsfrequentie daarop eenmaal per vier jaar. Dezelfde frequentie geldt voor de inspectie van een installatie met biomassa of olie als brandstof een vermogen onder de 100 kilowatt. Betreft het een installatie met de brandstof biomassa of olie maar met een vermogen boven de 100 kilowatt, dan dient de inspectie eenmaal per twee jaar te gebeuren.