AT webdesign
Image default
Aanbiedingen

Wat staat je sterrenbeeld deze maand te wachten volgens je horoscoop?

Beste Leeuw, Uranus verandert deze maand van teken, wat een revolutie op werkgebied teweegbrengt. Dit betekent niet per se dat je meteen van baan verandert; je kunt je bijvoorbeeld ook bekrachtigd en geïnspireerd voelen in je vermogen om anderen positief te beïnvloeden. Leg je er simpelweg op toe om meer te leven vanuit je persoonlijke waarheid en de passie die uit je hart straalt, dan zullen anderen daar vanzelf door beïnvloed raken. Ook in je huwelijk of relatie zul je deze maand meer vertrouwen en intimiteit ervaren. Als je single bent, kun je een liefdevol partnerschap aantrekken met wie je samen je persoonlijke groei kunt verdiepen.

 

Beste Maagd, nu Mercurius retrograde is, is het belangrijk om niet te snel conclusies te trekken, zodat je miscommunicatie in relaties kunt voorkomen. Als je je gekwetst of beledigd voelt, mediteer dan op de kwestie en probeer te achterhalen of er een herhaaldelijk emotioneel patroon achter zit. Je kunt dat patroon helen door je er bewust van te worden. Mocht het nodig zijn om je partner te confronteren, dan kun je het minder defensief doen. Je kunt heel duidelijk je ervaring beschrijven en gezonde richtlijnen en grenzen stellen voor de toekomst. Open je geest ook voor het idee dat het universum overvloedig is en dat je het waard bent om financiële voorspoed en plezier van het leven te ontvangen!

 

Beste Weegschaal, nu Uranus en Chiron van teken veranderen, ga je een zevenjarige periode binnen vol heling rondom relaties, seksualiteit, intimiteit en vertrouwen. Door te mediteren kun je negatieve gedachtepatronen ontdekken die je ervan weerhouden om echt van het leven te genieten. Kijk uit dat je niet teveel op jezelf loopt te vitten! Ook is het mogelijk dat je deze maand eindelijk ontdekt wat je energie steeds zo uitput (zoals bijvoorbeeld een voedingsintolerantie), waardoor je uiteindelijk weer meer vitaliteit krijgt. Relaties bloeien ook, want nu ben je er klaar voor om de wereld op nieuwe manieren te ervaren. Het is deze maand ook heel goed mogelijk dat je een grote financiële meevaller of onverwacht inkomen krijgt, dus blijf open staan voor zegeningen!

 

Beste Schorpioen, Uranus verandert deze maand van teken, wat een flinke boost geeft aan je relaties! Mediteer op je diepste waarden en integriteit. Handel je wel volgens je hart en ziel? Kan de manier waarop je partner en jij met elkaar omgaan misschien nog verbeteren op bepaalde vlakken? Diepe banden moeten deze maand radicaal veranderen om te kunnen bloeien. Als je single bent, kun je iemand ontmoeten die je waarden op een inspirerende manier deelt. Chiron verandert ook van teken, wat je uitnodigt om je lichaam en stressniveaus te respecteren. Schorpioenen kunnen heel wat aan, maar net als elk mens heb ook jij je grenzen! Gun jezelf genoeg rust. Eet met aandacht. Zorg voor tijd om te reflecteren en je energie opnieuw te gronden. Als je huisdieren hebt, zul je deze maand merken dat ze een erg heilzame werking op je hebben.

 

Beste Boogschutter, deze maand wil de planeet Chiron, de spirituele leider, dat je je hart opent voor een ouder of zelfs kinderen die al tieners of volwassen zijn. Mediteer op het feit dat we allemaal zielen op een spiritueel pad zijn, en ontwikkel vanuit dat perspectief mededogen. Als je je gezondheid hebt verwaarloosd, is deze maand heel goed om creatief te zijn en te spelen met je eetpatronen. Experimenteer en ontdek. Maak je lievelingsgroenten eens op een totaal andere manier. Vond je spruitjes als kind al vreselijk? Bereid ze eens op een totaal andere manier, zoals uit de oven, en ga op een smaakvolle ontdekkingsreis. Ook is het een goed moment om een nieuwe sport te proberen. Je zult erg veel kracht en energie vinden in kunst en creativiteit. Blijf net als vorige maand werken aan vergeving, dan zul je deze maand extra vreugde ontdekken die al heel lang onder een lading oud zeer lag bedolven!

 

Beste Steenbok, als je deze maand het idee krijgt dat je ‘saai’ geworden bent, dan schudt Uranus je avontuurlijke kant weer even wakker. Creativiteit is helend voor je ziel. Wat voor activiteiten brengen je vreugde? Dansen, kunst, sport, huisdieren, kinderen? Denk goed na over wat je vreugde bracht toen je nog klein was en leer weer te spelen. Mediteer ook op hoe je familiekwesties kunt helen, zodat ze je niet meer tegenwerken. Volg je vreugde! Dan activeert je intuïtie vanzelf, wat tot meer financiële overvloed, gezondheid en een betere stemming leidt!

 

Beste Waterman, je voelt je al heel snel een buitenbeentje, maar Uranus beweegt het sterrenbeeld Stier binnen en wil dat veranderen. Mediteer op wanneer je werd buitengesloten in groepjes. Observeer deze scene alsof je een liefdevolle engel bent, die liefdevol zorg en liefde stuurt naar de ‘buitengesloten’ jij. Dit kan je zenuwstelsel stimuleren om woede en angst los te laten, zodat je oude wonden kunt helen. Elke kleine stap stelt je in staat om je hart meer en dieper te openen voor de mensen in je huidige leven die van je willen houden! Je zult dan ook meer overvloed en algemene vreugde kunnen ervaren. Blijf focussen op wat een zegening je bent voor zo veel mensen!

 

Welke sterrenbeelden passen bij elkaar? Dat lees je op Horoscoop Luna. Lees ook je daghoroscoop of Chinese horoscoop.