AT webdesign
Image default
Eten en drinken

Bezoek deze leverancier van zuivelproducten uit Hoeksche waard

Zuivelproducten in de supermarkt staan in schappen opgesteld. Je maakt je keuze, plaatst je producten in je mandje of wagentje en gaat naar het volgende schap. In deze situatie – zo zegt Melkveebedrijf Commijs uit Maasdam, leverancier van zuivelproducten uit Hoeksche Waard – vergeet de consument waar het product vandaan komt en verliest men grip op de natuur en het landschap. Dat willen ze voorkomen door de consument weer dichter bij de boerderij te brengen en natuurlijke zuivelproducten aan te bieden in de winkel op de boerderij. Deze zijn gemaakt van producten die daar worden geproduceerd en die jij dus direct van de leverancier in je koelkast kunt plaatsen. Maar er is meer!

Eerlijke en natuurlijke zuivelproducten

De ouderwetse smaak van zuivel moet weer bij de Nederlandse huishoudens naar binnen worden gebracht, aldus deze leverancier van zuivelproducten uit Hoeksche Waard. Dat doen ze door een ruim assortiment heerlijke en eerlijke producten aan te bieden, waaronder karnemelk, vla, kwark, melk, yoghurt en boter. Deze zijn al dan niet voorzien van een smaakje of er is bijvoorbeeld fruit aan toegevoegd. Deze producten kun je aanschaffen in de winkel op de boerderij, waar deze leverancier van zuivelproducten in Hoeksche Waard ook haar grondstoffen vandaan haalt. Verser en natuurlijker kan bijna niet.

Een dagje uit voor jong en oud

Denk je erover na om deze leverancier van zuivelproducten uit Hoeksche Waard een bezoekje te brengen? Maak er dan een dagje van en neem bijvoorbeeld je (klein)kinderen ook mee! Want je kunt bij Melkveebedrijf Commijs in Maasdam ook de koeien een bezoekje brengen, kijken naar hoe het melken plaatsvindt en de nieuwe kalfjes knuffelen. Daarna genieten jullie samen van een (h)eerlijk ijsje, terwijl de kinderen in de hooiberg en op de toestellen spelen en jij op een terras over de velden kijkt. Dat levert je niet alleen een koelkast met heerlijke zuivelproducten op, maar ook een leerzaam en vermakelijk dagje.